Magazin

Početna » Magazin » 2014 » Mart » 31

Jaja otkrivaju kakav ste ljubavnik
Mnogo je faktora koji otkrivaju jednog (ne)veštog ljubavnika, ali vam sigurno ni kraj pameti nije bilo da o vašim sposobnostima u krevetu mogu da govore ni manje ni više nego vaša jaja

Način na koji ljubite, dodirujete i mazite ženu u krevetu jeste najverniji, ali svakako nije jedini način na koji devojka može da “provali” vaše ljubavničke sposobnosti. Razni su načini na koji može da vas “pročita”, a između ostalog tu je i jedna po malo blesava metoda koja navodno otkriva vaše seks-veštine.

Reč je o metodi s vašim jajima, ali ne onim na koja ste u prvom momentu pomislili, već pravim kokošijim koje konzumirate gotovo svakog dana. Naime, način na koji pripremate jaja otkriva kakvi ste u krevetu. Proverite da li je to tačno.



PRŽENA JAJA

Oni koji za doručak preferiraju pržena jaja obično su osobe sa velikim seksualnim apetitom. U krevetu su uvek spremni za akciju!

KUVANA JAJA

Kuvano jaje najčešće je odabir osobe koja loše organizuje vreme i obaveze. Često je reč o impulsivnim ljudima koji su egocentrični i ne mare previše za tuđe potrebe, zbog čega su često razvedeni. Oni koji preferiraju tvrdo kuvana jaja najčešće su nemaštoviti, baš kao i jaje na tanjiru. Sve to važi i za njihov intimni život.



OMLET

Osobe koje vole omlet sa različitim dodacima najčešće karakteriše samodisciplina i uzdržanost. Oni se drže principa “zlatna sredina”, a najčešće su veoma uredni. To može da bude sjajna osobina, ali ponekad je u krevetu ipak potrebno malo spontanosti.

JAJA NA OKO

Jaje na oko najčešći je izbor osoba sa dobrim seksualnim apetitom. Reč je o skromnim osobama koje potiču iz radničkih porodica, a kada se zasite jaja na oko, naručiće kajganu.

IZVOR


hemsko2
31.03.2014
2267
glasova: 7





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti