Magazin

Početna » Magazin » 2014 » Oktobar » 21

Najnoviji trendovi za jesen 2014.
Ukoliko još uvek niste uradili veliko jesenje spremanje ormara kada se letnje krpice sele na tavan, a sa tavana spuštaju teški kaputi, oversize džemperi, vunene pantalone, haljine od kašmira, šalovi, pročitajte šta će biti trend ove jeseni.

Suknje svih mogućih dužina i džemperi neobičnih krojeva ove jeseni nose se u paru. Po mogućstvu birajte što atraktivnije komade. Nek vam džemper bude oversize, sa efektnim tkanjem, a suknja midi dužine, mrežasta, od čipke ili PVC materijala i s grafičkim printom. Ili birajte monohromatsku paletu. Crveni vuneni džemper i crvenu vunenu suknju, na primer. Od normcore, do potpune avangarde. Ostavite trag na ulicama koji će biti zapamćen. To je naš savet!

Međutim, iako dolaze hladni dani, ne morate da se odreknete svojih omiljenih dugih haljina. One svoju vladavinu hrabro nastavljaju ove jeseni! Opuštene, obimne, lepršave, u nekim slučajevima i strogog izgleda defontivno će zadržati vašu pažnju tokom hladnih dana. Ako samo pogledamo revije tokom leta 2014, možemo da vidimo kako je boho - stil hit sa lepršavim suknjama, oplemenjen karnerima i sa krojevima koji naglašavaju figuru definotivno najavio uzbudljivu jesen. Ali, moda se ne zaustavlja tokom leta i za jesen/zimu duge haljinama previše dominiraju.

Ravna obuća nastavlja da bude u modi, iako smo se “blago” uzdigli i nosimo petu, ali ne veću od 7 santimetara. Pošto se sedamdesete već vraćaju, onda poluduboke čizmice su must have koji sjajno ide uz skoro pa svaki stajling.

Bez kaputa da vas nismo videli kada krene lišće da opada, a temperature da pada. Oversize s blago naglašenim ramenima je još uvek u modi. Birajte neki koji ima atraktivno tkanje, zanimljivu igru boja ili velike revere.

Svaka nova jesen iziskuje novu torbu. Vi izaberite neku u jakoj boji i luksuznom materijalu, minimalističkog dizajna. Neon zelena, od jake kože, četvrtasta s dugačkim kaišem? Kupljena!

Kožni kaiševi poslednji niz godina doživljavaju renesansu kao ultimative detalj kojim možete da osvežite blejzer, džemper, haljinu, košulju. dajući i odličan vintage momenat. Tako da, dok god su od prave, kvalitetne kože, čuvajte ih.

Svilene marame i ešarpe spadaju u večne akseosare. Možete da ih nosite jednostavno oko vrata, ili da ih zakačite na torbu kao detalj, ili da ih nosite kao kaiš. Kašmir je po difoltu materijal koji je nežan, topao, savršen za sezonu jesen/zima, ako ste se prema njemu odnosili brižno, biće vam najbolji prijatelj i ove sezone.

IZVOR


Unique
22.10.2014
4422
glasova: 3





0  
Ammir   (24.10.2014 9:03 PM) [Sadrzaj]
Eto ti nam reci kako cemo se obuci :D

0  
Unique   (24.10.2014 11:50 PM) [Sadrzaj]
Imas izvor, ja samo prenosim :p

0  
Ammir   (25.10.2014 2:35 PM) [Sadrzaj]
haha, znao sam da ces pomisliti da sam tebi rekao :D Mislio sam na onoga koji je ovaj text pisao, ne ko je prekopirao :p

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti