Magazin

Početna » Magazin » 2014 » Mart » 22

Neverovatna partija i 51 poen Duranta protiv Toronta u senci povrede Vestbruka
Košarkaši Oklahome savladali su Toronto u gostima sa 119:118 nakon dva produžetka, a heroj pobede Tandarsa bio je Kevin Durant koji je na sekund do kraja drugog produžetka pogodio šuta za tri poena. Ipak, njegov učinak će ostati u senci, jer se na utakmici u Kanadi ponovo povredio Rasel Vestbruk koji je izveden sa terena. Trijumf je ostvario i šampion Majami nad Memfisom 91:86, dok je Pol Pirs ugostio svoje stare saigrače iz Bostona i trijumfovao sa Bruklinom protiv Seltiksa 114:98.

U velikom okršaju Toronta i Oklahome dominirao je Kevin Durant koji je gurao svoju ekipu do pobede, a na kraju joj i servirao trijumf u Kanadi sa 51 poenom uz 12 skokova i sedam asistencija. Sve bitne lopte išle su ka "Durantuli" koji je na kraju trojkom i presudio protivniku koji nije imao da pošalje čuvara koji bi mogao da odradi dobru defanzivu protiv igrača Oklahome.

Odličan učinak Duranta ipak nije bio toliki prioritet, jer je u trećoj četvrtini Rasel Vestbruk ponovo povredio desno koleno kada je na njega naleteo Kajl Lovri, te je Vestbruk odmah zaustavio igru, ljutito udario loptu i sagnuo se, te ga je saigrač Tabit sa jednim članom stručnog štaba izveo sa parketa.



Nije poznato koliko će da pauzira, ali je susret završio sa 15 poena i bio je treći strelac u Oklahomi dok je Redži Džekson ubacio 25 poena.

U ekipi Majamija, kada svi stanu, jedan igrač povuče ekipu, tako je bilo i protiv Memfisa gde je Rej Alen sa 18 poena bio najefikasniji i glavni u pobedi nad Grizlisima iako je njegova ekipa strepela za poslednjih minuta utakmice.

Lebron Džejms je pružio još jednu partiju ispod svog nivoa ubacivši 15 poena, dok su Dvejn Vejd i Mario Čalmers dodali po poen manje. Iskusni Zak Rendolf koji je završio sa 25 poena, nije mogao sam da se bori sa "vrelinom".

Iako je na Polu Pirsu bilo da ugosti stare prijatelje iz Bostona, Džo Džonson je dominirao u redovima Bruklina pogodivši 6/8 za tri poena i donevši pobedu Netsima na domaćem parketu.

Pirs je dodao 14, dok je Mejson Plamli postigao četiri poena više. Ejveri Bredli je bio daleko najefikasniji igrač u redovima Seltiksa sa 28 poena.

U utakmici gde je Čikago izgledao mnogo bolje na terenu protiv Indijane, ipak su Pejsersi slavili sa 91:79. Spoljna linija Bulsa izgledala je pokretljivije, brže, ali je ulazak Luisa Skole sve promenio, te je Argentinac totalno promešao karte kroz odbranu protivnika i postigao 19 poena.

Zapažnu ulogu u Indijani imao je Lens Stivenson sa 15 poena, dok je kod protivnika Di Džej Augustin, inače bivši igrač Pejsersa, uz Džimija Batlera, bio najbolji, jer su obojica postigla po 17 poena.



IZVOR


Nikolakuzzz
22.03.2014
688
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti