Magazin

Početna » Magazin » 2011 » August » 31

"Orlovi" pred Belfast: Može i Bambi!
Stanje oko povrede Zorana Tošića ide na bolje i on bi trebalo da bude u kombijaciji za mečeve sa Severnom Irskom i Farskim Ostrvima.

Nije bio preterano raspoložen selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petroviž-Pižon u ponedeljak kada su se okupili članovi nacionalnog tima u Staroj Pazovi pred kvalifikacione mečeve za Evropsko prvenstvo sa Severnom Irskom i Farskim Ostrvima.

Razlog - iz Rusije je dobio vest da je povređen Zoran "Bambi" Tošić. Nije bilo dosta što ne može da računa na Nemanju Vidića, Miloša Krasića, pa i Nikolu Žigića, pa još i na Tošića.

Međutim, u utorak je sve izgledalo bolje.

U duelu ruskog prvenstva, moskovskom derbiju između Spartaka i CSKA (2:2), Tošiću je povređen članak. Desna noga mu je bila otečena, ali ligamenti nisu oštećeni.

Poslednji pregledi pokazuju da bi "Bambi" mogao da bude spreman za meč protiv Severne Irske u petak, 2. septembra u Belfastu.

Na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi u utorak saopšteno je da bi Tošić trebalo da trenira punim intenzitetom, što će reći da će biti u kombinaciji za sastav.

Inače, sa novinarima su danas razgovarali napadač Marko Pantelić i defanzivac Slobodan Rajković, koji su poručili da kalkulacije ne dolaze u obzir.

"Ne interesuju nas nikakve kalkulacije jer ako dobijemo sve do kraja idemo dalje. Tek ukoliko u nekoj od narednih utakmica ne pobedimo, onda ćemo kalkulisati. Ali, mi smo uvek išli na pobedu i tako će i ostati, mada nam neće biti lako jer se i drugi bore za prolaz", rekao je Pantelić.

Rajković je bio još konkretniji.

"U mlađim kategorijama kada sam razmišljao o tome da idem na remi uvek bih izgubio. Bod nas ne interesuje, pre bih išao na pobedu u Belfastu i onda da osvojimo bod u Sloveniji", istakao je mladi štoper Čelsija na pozajmici u Hamburgu, koji bi u startnih 11 trebalo da zameni povređenog Nemanju Vidića.

Nacionalni tim putuje u Belfast u sredu pre podne.


DjoLe035
31.08.2011
636
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti