Magazin

Početna » Magazin » 2014 » Mart » 25

SAMO ZA SMELE: Postignite orgazam pomoću vrućeg voska
Parovi koji vole ekstremne igre u krevetu mogli bi da se oduševe sledećim predlogom


Da li ste ikada poželeli da probate nešto neobično u krevetu? Mnogi muškarci i žene vole da eksperimentišu, ali samo u svojim mislima jer se ne usuđuju da svoje želje sprovedu u delo.

A s druge strane stoje oni koji se ne stide svojih fetiša, fantazija i seksualnih potreba, zbog čega nesmetano uživaju u seksu. Upravo toj grupi pripadaju oni koji znaju da vosak i sveće ne služe samo za restrikcije i trenutke kada zbog kvara na električnoj mreži nestane struja. Malo čudo koje spašava od mraka, može istovremeno i da “spasi” vaš seksualni život i da ga začini na veoma kreativan način.



VOSAK I ŽENE

Pre početka seanse muškarac treba da proveri partnerkin prag boli, jer nije dobro da se užitak izrodi u patnju. Na ženskom telu su za kapanje vrućeg voska najpogodnije bradavice, a ako ženi prija, muškarac može da pokuša i sa zadnjicom, leđima, trbuhom i možda čak međunožjem, ali u tom slučaju mora da bude pažljiv prema klitorisu, jer žena neće biti srećna ako oseti takvu vrućinu.

Vosak možete da kapate pre seksa, a neće biti greške ako vežbu ponovite i tokom same akcije, što zna da bude posebno uzbudljivo. Znate i sami, što je čovek ubuđeniji, viši je prag boli. I u tome i jeste glavni štos kod voska. Šta je partnerka više zagrejana, to će biti hrabrija, a njene želje smelije.



VOSAK I MUŠKARCI

Ako muškarac da odobrenje, prskanje voskom može da primeni i žena, počev od partnerovih bradavica pa niže prema stomaku i možda čak i penisu. U zavisnosti od toga što partner želi, na šta se usuđuje i koliko bola zapravo podnosi, zavisi i koliko će daleko žena da ide. To je svakako bol prijatnosti, koji treba usmeriti na odgovarajući način, dakle tako da uzbuđuje oboje.

Da bi muškarcu na kraju prijalo kapanje po penisu, cela stvar mora da se odradi po planu. Sve je u atmosferi, načinu na koji se to čini, zavođenju, ali i domišljatim forama kojim žena mora da ubedi partnera i lukavo mu servira svoje želje.



Vrući vosak ne treba da vas plaši. Počnite polako i oprezno, zatim stalno proveravajte kako partner reaguje na bol. A kada vam bude sve jasno, čeka vas čista uživancija, koju ćete želeti da ponovite uvek iznova i iznova.

IZVOR


Bosankaaa
25.03.2014
7671
glasova: 3





0   Spam
Marijana   (26.03.2014 12:38 PM) [Sadrzaj]
Bolesno :o

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti