Magazin

Početna » Magazin » 2014 » August » 7

U ovom baru možete naručiti pivo i oralni seks (FOTO)
Ne radi se o fiktivnom muškom raju, ovo mesto stvarno postoji. "Blow Job Bar" nudi pivo i felacio, a verovatno biste i sami postali redovan gost!


U Bangkoku, središtu seksualne industrije, svi mogu da udovolje svojim najskrivenijim maštarijama.


Tako je u moru bordela i salona za masažu otvoren i “blow job” bar pod nazivom “Dr. BJ’s Salon“. Uslugu u baru odlučila je da proveriti neustrašiva ekipa VICE-a.

Novinaru Laurelu Tuohijuu za ovo mesto prvi put je rekao njegov 27-godišnji prijatelj Džared koji živi u Bangkoku.

- Kada sam prvi put došao ovde video sam natpis bara i pomislio da nešto pogrešno čitam i da sam perverznjak. Spolja je sve izgledalo kao medicinska klinika. Proverio sam njihovu web stranicu kada sam došao kući i shvatio da to stvarno postoji -, ispričao je Džared.Odveo je Laurela na “mesto zločina” i tamo su razgovarali s vlasnikom bara, anonimnim Britancem koji sebe naziva samo Dr. BJ. On je imao uspešnu karijeru u prodaji i marketingu, a onda je odlučio da se oproba u seks industriji.

- Mislim da ime jasno govori šta ovde radimo. Lako ga je zapamtiti i logo je uočljiv. Kada sam krenuo s radom u seks industriji, nije mi bilo jasno zašto niko ne pokušava da se istakne. Kako ne pokušavaju da nauče nešto od stručnjaka? Pogledajte šta su uradili McDonald’s i KFC. Vidite ih na svakoj lokaciji, zar ne? Mi smo to želeli da uradimo. Kada smo planirali biznis, očekivao sam da će bar biti mesto za turiste koji traže malo smeha. Želeli smo da stvorimo zabavno mesto. Ali više od polovine naših klijenata danas su stranci koji žive u Bangkoku -, kaže vlasnik koji definitivno zna da je dobar marketing u kombinaciji s humorom danas pola posla.Tako na svojoj web stranici pišu kako će “uskoro otvoriti barove u Vatikanu, Kabulu i Teheranu”. Naravno, redovno e-mailom dobijaju pitanja o barovima na tim lokacijama od ljudi koji ne shvataju da se radi o šali.

Na ulasku u bar očekuje vas recepcija na kojoj možete naći cenovnik svih usluga. Devojke koje tamo rade podeljene su u dve grupe: medicinske sestre i konsultantkinje. Konsultantkinje su “stručnjaci za oralni seks” i obučene su u crno.

Sve devojke imaju svoj profil na službenoj web stranici bara i tamo mušterije pre dolaska mogu da odluče koja im se devojka sviđa. Na profilu se nalazi i ocena njenog “rada” i kratki opis devojke. Tako je jedna od njih opisana kao “zabavna profesionalka koja dobro govori engleski”, a istaknuto je i da ima prirodne grudi.Ovo je mesto na kojem se mnogo pažnje pridaje zdravlju pa su devojke naoružane kondomima i vodicama za usta, a mušterije su dužne da poštuju higijenska pravila i i da se operu se u za to predviđenim prostorijama.

Odlazak u grad na piće koje će završiti sigurnim oralnim seksom nekima možda zvuči kao idealan provod, ali Džared, koji ga je iskusio dva puta, više ne namerava da koristiti usluge “blow job” bara.

- Iskustvo je bilo čudno, nerealno i malo perverzno. Osećao sam se prljavo, ali ne na dobar način. Koliko god je osećaj bio dobar, bio bi još deset puta bolji da se to dogodilo s nekim do koga mi je stalo. Mislim da se više neću vraćati tamo, iako je iskustvo bilo dobro -, zaključio je.

IZVOR


Bosankaaa
07.08.2014
2716
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Vasa konekcija speedtest.net
MolderFBI u Internet konekcije i klijenti