Magazin

Početna » Magazin » 2014 » Mart » 29

Vrele tajne najboljeg oralnog seksa koje morate znati
Iako pružanje oralnog seksa muškarcima deluje na prvi pogled prilično jednostavno, dobro je da znate nekoliko trikova koji će vam pomoći da to uradite na pravi način

Muškarci jednostavno obožavaju oralni seks, ali činjenica je da ga nije uvek lako izvesti na način koji očekuju. Možda ne znate baš sve tajne i tehnike oralnog seksa?

Iako pružanje oralnog seksa muškarcima deluje na prvi pogled prilično jednostavno, dobro je da znate nekoliko trikova koji će vam pomoći da to uradite na pravi način.

Menjajte tempo

Nemojte da pretvorite oralni seks u dosadnu i unapred već poznatu vožnju. Jednostavno nije dovoljno samo da ga stavite u usta i pomerate se napred-nazad. Većina muškaraca doslovno obožava da se u potpunosti posvetite celom tom području, ne zanemarite testise ili pak koren penisa. Vrhom jezika dodirujte ga dužinom celog penisa i po celom intimnom području i menjajte tempo, malo ubrzajte, pa usporite i onda ponovite.

Malo aktivnog odmora

Naravno da će se čeljust i usta vremenom umoriti, i to je očekivano. Odmorite se, ali nemojte u potpunosti da prekinete akciju. Kako biste bili sigurni da mu uzbuđenje neće opasti, dodirujte ga na drugim mestima. Lagano ga gricnite na području unutrašnje strane bedra ili prepona. Ili ga tamo dole dodirujte rukom dok ga ljubite po vratu i prsima.

Pokažite mu malo kože

Muškarci su vizuelni tipovi, i kada bi bilo po njihovom, stalno bi uživali pri pogledu na partnerkino golo telo. Stoga, kada se već nađete u akciji oralnog seksa, nemojte to činiti obučeni od glave do pete. Pružite mu potpuno uživanje koji će biti kombinacija čulnog i vizuelnog. Skinite majicu i grudnjak, i pružite mu pogled na svoje gole grudi i bradavice. S vremena na vreme, milujte se i potpuno ga izludite.

Ne budite tihi

Entuzijazam je bitan, a ako mu uzdasima i stenjanjem pokažete da vam se to dopada, njegovom uzbuđenju neće biti kraja. Osim toga, uzdasi, osim što ih je tako seksi čuti, stvaraju i određenu vibraciju, tako da će mu oralni seks biti sasvim novi doživljaj.

Kontakt očima

Samo zato što oralni seks podrazumeva da se 'spustite', ne znači da ga ne možete s vremena na vreme pogledati u oči. Ako povremeno za vreme akcije bacite pogled i seksi ga pogledate pravo u oči, zadrhtaće mu celo telo.

Fokusirajte se na erogene tačke

Ogromna erogena zona sam je koren penisa, onde gde se sastaje s unutrašnjim delom prepona. Palcem i kažiprstom napravite oblikom slovo L te lagano pritisnite na tom području. Takođe će ga jako uzbuditi lagana masaža područja između penisa i anusa; posmatrajte njegovu reakciju, a ako mu se baš ne svidi, odustanite od eksperimentisanja.

Veliko finale

Nemojte oralni seks činiti tako da samo čekate da on kaže da je 'blizu'. U velikom finalu pružite mu snažnije i intenzivnije pokrete, prepustite se, lagano ga povucite za guzu i lagano ga pritisnite za što jači doživljaj.

IZVOR


Bosankaaa
29.03.2014
2144
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti