Meni se to lično nikako ne sviđa. Mrzim kada vidim muškarca koji izgleda kao nabijeni pas i samo čekaš kada će da pukne. Pogotovo ako je muškarac nizak. Nikako mi se to ne sviđa i nije po mom ukusu.
Imam prijatelja koji se time bavi nešto više od godinu dana i ima nekakvu naviku da ide u teretanu i sve to tako da je to i lijepa stvar za razliku od mene koja sam totalno fizički neaktivna. Bilo kakav sport je uvijek lijep i koristan. Ovaj sport je lijep samo ako se ne pretjeruje. Ali opet svako voli drugačije tako da ovo ostaje samo moje mišljenje.
Dizanje tegova je sjajan sport,a sto se tice bodibildinga tu je Arnold Svarceneger kultna licnost a i najjbolje je bio gradjen,nije bio previse masivan za razliku od danasnjih najboljih takmicara poput Ronija Kolmana,Dzeja Kutlera,Fil Heata,Brenc Vorena...
Bavim se BB vec 2 godine... Treniram bez suplemenata zato sto sam klosar i nemam para za iste a i da imam nebi dao za suplemente zato sto znam sta se nalazi u istim. Prirodna ishrana,5 obroka dnevno na po 3 sata je sasvim dovoljno da se pokrije dnevna potreba tela za svim hranljivim supstancama. Ovo je mozda jedina sfera o kojoj znam i previse.