Game of Thrones [2011]
|
|
|
|
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
| |
|
|
|
|
post # 65 | 31.07.2012 , 3:59 PM
|
Ne gledam jos....
U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti!
|
|
| |
76 poruka na forumu
| |
10
| |
115
|
|
post # 66 | 10.01.2013 , 5:16 PM
|
Naravno iscekuje se mart za 3 sezonu,taman sam danas procitao 3 deo knjige
|
|
| |
|
post # 67 | 10.01.2013 , 7:53 PM
|
Super serija samo sto nema trece sezone... a nemogu docekati...
:P
|
|
| |
|
post # 68 | 07.02.2013 , 4:57 PM
|
Nestrpljivo čekam 31.03. Knjige su odlične i donekle mi se sviđa što radnja u seriji ne prati radnju knjige iako to može biti mač sa dvije oštrice. Nekome će se svidjeti - nekome neće! Za one koji nisu čitali - očekujte neočekivano
|
|
| |
|
|
post # 70 | 08.02.2013 , 1:40 AM
|
Quote (Geralt) Pa prati serija radnju iz knjige samo sto je nešto izbaćeno ali glavne i najvažnije stvari su tu Prva sezona je poprilično sinhronizovana sa knjigom, ali druga nije ni 50 %. Npr. događaji vezani za grad Kart, koji su se prožimali kroz skoro cijelu drugu sezonu, u knjizi se nisu nikada ni desili. Zmajevi nisu nikada bili ukradeni i događaji iz Kule Mrtvih se razlikuju totalno. Brat i sestra, Jojeen i Meera Reed se nisu uopšte pojavljivali, a bili su bitni za izvlačenje Branna i Rickona iz Winterfella, a pojaviće se tek u trećoj sezoni. Takođe, Arya Stark je imala znatno drugačije iskustvo u knjizi nego u drugoj sezoni i nikada nije srela Tywina Lannistera u knjizi, Rob je oženio kćerku zarobljenog plemića, a nije se spanđao sa egzotičnom ljepoticom iz Volantisa, Sansina priča drugačija donekle, plus još mnoštvo sitnica i posebno bih izdvojio 'Gay scene' koje se uopšte ne pominju eksplicitno, a mogle su se nazrijeti samo u odnosu Viteza Ruža i najmlađeg Baratheona u prvoj knjizi. Gay lobi na HBO je oduvijek bio jak, šeme im se zatrlo!
|
|
| |
76 poruka na forumu
| |
10
| |
115
|
|
post # 71 | 08.02.2013 , 2:03 AM
|
Quote (luka83) rva sezona je poprilično sinhronizovana sa knjigom, ali druga nije ni 50 %. Npr. događaji vezani za grad Kart, koji su se prožimali kroz skoro cijelu drugu sezonu, u knjizi se nisu nikada ni desili. Zmajevi nisu nikada bili ukradeni i događaji iz Kule Mrtvih se razlikuju totalno. Brat i sestra, Jojeen i Meera Reed se nisu uopšte pojavljivali, a bili su bitni za izvlačenje Branna i Rickona iz Winterfella, a pojaviće se tek u trećoj sezoni. Takođe, Arya Stark je imala znatno drugačije iskustvo u knjizi nego u drugoj sezoni i nikada nije srela Tywina Lannistera u knjizi, Rob je oženio kćerku zarobljenog plemića, a nije se spanđao sa egzotičnom ljepoticom iz Volantisa, Sansina priča drugačija donekle, plus još mnoštvo sitnica i posebno bih izdvojio 'Gay scene' koje se uopšte ne pominju eksplicitno, a mogle su se nazrijeti samo u odnosu Viteza Ruža i najmlađeg Baratheona u prvoj knjizi. Gay lobi na HBO je oduvijek bio jak, šeme im se zatrlo! Ja nisam citao 2 deo vec samo 1 i 3,sad sam na 4.Verujem da ce 3 sezona jos biti drugacija i izmenjena mada ishod price je uvek isti to sigurno nece menjati inace rizikuju da uniste seriju.
|
|
| |
|
post # 72 | 25.02.2013 , 2:02 PM
|
Oceeee li viseeee ta treca sezonaaaaaaaaa??? aaaaa...
:P
|
|
| |
|
post # 73 | 02.04.2013 , 11:23 AM
|
A da neko nadje i ubaci 1. epizodu trece sezone? Kad smo vec docekali taj 31.3 da vidimo sta su to toliko snimali
Oko mene su ustvari, licemeri i govnari, svako mi za dusu pije, a znam lazu drkadžije, svako ko je tu plakao, poslo bi me u pakao! Riblja Corba-Ravnodusan prema placu
|
|
| |
|
post # 74 | 02.04.2013 , 1:11 PM
|
Poceo pre neki dan da pratim seriju, kad sam odgledao prvu nije mi se nesto tolko svidelo posle toga drugu pa trecu i navuko sam se, odlicna serija sve je perfektno uradjeno, sad sam stigao do 2 sezone 3 epizoda, znaci sve pohvale za seriju i svima preporucujem da je pogledaju...
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 75 | 02.04.2013 , 2:37 PM
|
Ne...ali ne znaci da necu nekiada
Cuo sam da je super i da svi sa nestrpljenjem cekaju novu epizodu
|
|
| |
|
post # 76 | 03.04.2013 , 8:07 PM
|
Oko mene su ustvari, licemeri i govnari, svako mi za dusu pije, a znam lazu drkadžije, svako ko je tu plakao, poslo bi me u pakao! Riblja Corba-Ravnodusan prema placu
|
|
| |
|
|
post # 78 | 06.09.2013 , 5:41 PM
|
Ne mogu da docekam 1 epizodu 4 sezone, do sada jedna od najboljih serija koje sam pogledao...
|
|
| |
|
post # 79 | 30.03.2014 , 2:46 AM
|
odgledao sam sve 30 epizode u 2 dana ^_^ zar treba jos da pricam o tome dali je dobra?
|
|
| |
792 poruka na forumu
| |
53
| |
326
|
|
post # 80 | 31.03.2014 , 2:03 PM
|