Veliki problem
|
|
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
| |
|
|
post # 3 | 11.10.2011 , 6:39 PM
|
Kao da se windows obnovio... al ne kontam.... i meni se danas samo monitor ugasi,reko crko... ja ugasi i upali par puta i nista i ja ga upalim nakon pola sata on radi....neznam zasto... pregrejao se nije sigurno upalio ga radio 20 min najvise i cvrk xD
|
|
| |
|
post # 4 | 11.10.2011 , 7:20 PM
|
Quote (mitrovicstefan) e ovako odjednom mi se restartovao komp kao ono kad pada sistem plav ekran odbrojava i sam se ugasi..i onda vidim nije pao sistem..kad mi se ukljucilo piselo je nesto...the windows iz recovery....tako nesto....STA DA RADIM... cry
Ako to i dalje nastavi da se desava, potrudi se da zapamtis malo vise informacija. Ili jednostavno ''printuj'' sliku, pa da pogledamo. Da ne lupamo u prazno da l' je ovo ili ono.
PoZzZ
. . .
|
|
| |
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
| |
1888 poruka na forumu
| |
73
| |
477
|
|
| |
|
post # 7 | 11.10.2011 , 7:41 PM
|
Quote (G0ga) Pokusaj ovako : Prilikom startovanja komp-a udji u bios (f8) i klikni na opciju reebot(tako nesto).
Za ''safe mode'' ne mora ulaz u sam ''BIOS''. Vec samo klikce ''F8'' pri prvim sekundama pokretanja operativnog sistema. (o;
. . .
|
|
| |
|
post # 8 | 12.10.2011 , 11:32 PM
|
Kako ti se manifestuje to restratovanje,jeli samo prilikom igranja neke igrice ili uvek nakon odredenog vremena posle ukljucenja Navedi neke podatke o konfiguraciji, koliko je star komp,kakvo mu je napajanje koje ima komponente itd Ukljuci komp i ne radi nista pa da vidis hoce li se nakon izvesnog vremena i tad resetovati,ako se tad resetuje pretpostavljam da je u pitanju napajanje,jer ono obicno pocima prvo da zeza Mozda je u pitanju neki virus,probaj skenirati komp nekim anti-malvare programom Da kojim slucajem nemas 2 antivirusa ukljucena,pa jedan drugog kolje
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 9 | 13.10.2011 , 0:15 AM
|
Ako je ovo tvoj problem :
Uzrok plavog ekrana (blue screen of death) je RAM,HDD,matična ili procesor..
Nadam se da sam pomogao 
|
|
| |
|
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
| |
|
post # 12 | 14.10.2011 , 6:47 PM
|
Quote (mitrovicstefan) ,isto mi se pojavilo..nzm zbog cega...evo isto malopre...mozda je zbog nestanka struje wink Otvori masinu, skini RAM,Graficku. Procisti malo slotove.
. . .
|
|
| |
265 poruka na forumu
| |
10
| |
131
|
|
post # 13 | 14.10.2011 , 7:02 PM
|
inataliaraj sistem ponovo i neces vise imati nikakvih problema 
pozdrav svima
|
|
| |
|
post # 14 | 14.10.2011 , 7:28 PM
|
Quote (srdjan85) inataliaraj sistem ponovo i neces vise imati nikakvih problema pise se instaliraj sistem ponovo i neces vise imati nikakvih problema xDDD salim se to je najbolje :))
Poruku je menjao/la cyber1995 - Petak, 14.10.2011, 7:28 PM
|
|
| |
|
post # 15 | 14.10.2011 , 10:29 PM
|
|
|
| |
|
1005 poruka na forumu
| |
49
| |
230
|
|
post # 17 | 15.10.2011 , 0:42 AM
|
Quote (srdjan85) inataliaraj sistem ponovo i neces vise imati nikakvih problema
Quote (cyber1995) pise se instaliraj sistem ponovo i neces vise imati nikakvih problema xDDD salim se to je najbolje :))
Mozda problem nije u sistemu nego do neceg sto nema veze sa softverom vec s hardverom(npr prasina) Meni je isto tako bilo i bilo je zbog prasine...probaj i ti da vidis da nije do toga.
Twitter: https://twitter.com/marestrpc
|
|
| |
|
post # 18 | 28.11.2011 , 5:36 AM
|
Kada si poslednji put cistio komp ? prepostavljam nikad . zakacio si virus i obara ti sistem, kada se sam restart-uje on ti dao obavestenje da ti ga je oporavio, ili si zakacio trojanca ili ti kuca memorija. U svakom slucaju ako nisi skoro instalirao windows , sada ti je prava prilika!!!!

|
|
| |
|
post # 19 | 28.11.2011 , 9:08 AM
|
Quote ($TelE) e ovako odjednom mi se restartovao komp kao ono kad pada sistem plav ekran odbrojava i sam se ugasi..i onda vidim nije pao sistem..kad mi se ukljucilo piselo je nesto...the windows iz recovery....tako nesto....STA DA RADIM...
Druze, to znaci da prebacis korisne fajlove sa Dick C na bilo koji drugi, i da rusis sistem, posto ce ti svakako sam pasti ubrzo...moj ti je savet da sacuvas sta imas sa Local Disc C na drugu particiju, ako je imas... sretno! 
:P
|
|
| |
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
post # 20 | 28.11.2011 , 10:01 PM
|
Quote (jaobrate) Mozda problem nije u sistemu nego do neceg sto nema veze sa softverom vec s hardverom(npr prasina) Meni je isto tako bilo i bilo je zbog prasine...probaj i ti da vidis da nije do toga Ja mislim da je do ovoga,nisam siguran Quote (dejans87) Druze, to znaci da prebacis korisne fajlove sa Dick C na bilo koji drugi, i da rusis sistem, posto ce ti svakako sam pasti ubrzo...moj ti je savet da sacuvas sta imas sa Local Disc C na drugu particiju, ako je imas... sretno! Sigurno cu to da odradim 
kako instalirati igru kako krekovati pc igru kako postaviti sliku na profil
|
|
| |