Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Infinity  
Forum » Internet » Programiranje i Web/grafički dizajn » Pomoc
Pomoc






2
poruka na forumu
0 0



post # 1 | 05.08.2014 , 0:51 AM

Imam jedan sajt sve radi kako treba osim sto ga nikako nema na web pretrazivacima. Uskoro si planiram uzeti domain  pa me zanima kad kupim domain dali ce se sajt aktivirati na web pretrazivacima?

Dali domain moram uzeti bas na domains.ucoz.com ili mogu na nekim drugim nasim sajtovima?








3239
poruka na forumu
372 2298



post # 2 | 05.08.2014 , 2:20 PM

Pa nije dovoljno kupiti domen sajta pa da budes na prvoj strani google. Vecina ljudi nikada ne dodje na prvu stranu, a i ovi koji dodju postoje godinama ili odrade nenormalno dobar (i skup) SEO pa dodju za par meseci (opet treba 3-4 ako nije velika konkurencija). :)

Googlu treba bar 10-15 dana da uopste zavede da tvoj sajt postoji s novim domenom, za pocetak je veliki uspeh ako za mesec dana dodjes do 3-4 strane googla.

Takodje za par dana ces da vidis da ti se sajt pojavljuje na prvoj strani ali to nije tacno, bice tako zato sto ce google da zabelezi da ti stalno ides na taj sajt pa kada ukucas on ce da izbaci na 1 mestu (kao preporuceno) dok zapravo nije na 1 strani.  To mozes da vidis ako recimo instaliras novi browser koji nikada nisi koristio i tamo ukucas u pretragu (posto on nema zapamceno da ides na taj sajt nece da ga favorizuje). :)


Poruku je menjao/la Davor - Utorak, 05.08.2014, 2:23 PM

Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view



Forum » Internet » Programiranje i Web/grafički dizajn » Pomoc
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: