Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Infinity  
Forum » Internet » Zanimljivi sajtovi » Digadz je besplatan program
Digadz je besplatan program






3
poruka na forumu
0 0



post # 1 | 05.01.2015 , 10:41 AM

Ovo su dva osnovna pitanja koja si ja uvijek postavljam kada se želim uključiti u neki program? 
1. Što treba raditi?
    Ovdje treba klikati na oglase.
2. Koliko ću zaraditi?
    Kao FREE član malo, no ako ste na 11. nivou onda oko 150 dolara dnevno, što je $4.500 mjesečno. 
Ako se pitate od kuda Digadz plaća profit, odgovor je vrlo jednostavan, od prodaje oglasnih paketa. Svi mi kupujemo oglasne pakete, ali i pregledavamo tuđe oglase. Ja konkretno moram pogledati preko 100 oglasa dnevno da bih ostvario profit. To znači ako imate kvalitetan program koji promovirate lako ćete pronaći nove referrale ili prodati to što oglašavate.
Što se pak tiče bojazni da bi Digadz mogao brzo propasti možete biti sigurni da se to neće dogoditi. Digadz je traffic exchange kao i EasyHits4U, ts25 ili TrafficG, a svi oni traju već 10 godina.
Digadz je hibridni program koji se sastoji od:
1. primarne: PTC komponente i
2. sekundarne: reveshare komponente.

PTC (pay to click) ili PPC (pay per click) programi su vrlo popularni pa ih i sam koristim za online promociju. Najbolji su svakako: Google Adsense, Bidvertiser, Chitika i dr. Sa ovakvim priljevom novih članova Digadz će uskoro postati jedan od vodećih PTC programa.
Revenue share su rizični poslovi kao i kupovina dionica na burzi, ali nikome normalnome ne pada na pamet reći da je mešetarenje dionicama na burzi prevara. No vidim da ima "pametnjakovića" po forumima koji lamentiraju o tome da je Digadz ponzi scheme i da je to prevara. To su budalaštine koje nije vrijedno komentirati  a dolaze od osoba koje lutaju od jednog do drugog programa (ulože po dolar ili dva) i očekuju da će zaraditi milione (što naravno nije moguće) pa se onda žale da su svi programi na Internetu prevara.

Isto tako ima i neodgovornih pojedinaca koji vam obećavaju da ćete za uloženih $10 odmah zaraditi $200 što je apsolutno neistina. Još gori su oni koji prodaju čarobne sisteme za zaradu (secret formula). No na to nitko ne bi smio nasjedati. Svi oni očekuju da će se čovjek polakomiti na brzu zaradu. Uvijek trebate provjeriti onoga tko vam nešto nudi, kao i program koji on nudi.
Činjenica je da 98% ljudi ne zaradi ništa na Internetu. No vi ne morate biti među njima.
Sada je prava prigoda da se prijavite na Digadz, uložite nešto novca, ostvarite zaradu i budete među onima koji zaista zarađuju na Internetu. 

Molim vas za prijavu koristite ovaj link:http://digadz.com/rsikos


Forum » Internet » Zanimljivi sajtovi » Digadz je besplatan program
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: