Reforma je pocela - Nas Mortal je odrastao!
|
|
|
|
post # 42 | 24.03.2012 , 3:52 PM
|
Quote (Passusa) Sta kazete da se napijemo u Mortalovu cast Moram i ja da budem deo tog slavlja 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 43 | 26.03.2012 , 12:14 PM
|
Primjetila sam to..bas..bas se promijenio... 
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 44 | 26.03.2012 , 12:29 PM
|
Quote (desert_rose) ..bas..bas se promijenio...
hahah sad pije 2x vise 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
68 poruka na forumu
| |
6
| |
155
|
|
post # 45 | 26.03.2012 , 9:38 PM
|
ja sam prilično malo ovde pa ne poznajem mnoge člabiva
ALi nek mu je sretan i ako sam zakasnio 
luka lari
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 46 | 10.04.2012 , 9:15 PM
|
nisam imao prilike upoznati ga Quote (Leksi) a je neozbiljno mlado momce, pametno, a povrh svega obozava zene al bili bi mi dobri drugari 
Be my love?
|
|
| |
|
post # 47 | 10.04.2012 , 9:35 PM
|
Nije odrastao cak se pretvorio u detence koje voli alkohol i da brise korisnike sa ec .. 
Sta se setas po mom profilu jedan!
|
|
| |
|
post # 48 | 10.04.2012 , 9:37 PM
|
HAhahaha, ne mogu da verujem u naslov teme. 
|
|
| |
|
post # 49 | 10.04.2012 , 10:29 PM
|
1:22 - 1:27
|
|
| |
|
post # 50 | 15.04.2012 , 6:59 PM
|
Ljudi pa ja ovo tek sad vidim Leksi svaka cast za temukao prvo a drugo verovali ili ne ziva je istina ovo sto leksi za njega kaze mogu potvrditi i formulirti malo drugacije
i ja sam ga srela ovdje kao maleckog ali nisam znala koliko je g on je bio jako slobodan reci svasta pa sam tako i ja u pocetku cula svasta od njega kako je vreme isticali mogla sam reci daje on Impi u malom izdanju Sve ludosti su kao jedna nema toga sta se ne usudi reci i jedan i drugi
E ali vremena se menjaju i on vise nije Mortal nego Marko kad sam videla na slikama kako je porastao kako se promenuo mola sam umalo da kazem ono sto je i on rekao kad mene video umalo da umrem na strani toj i toj Marko duso moja ostani kakav jesi jer si extra a sad to sto si Admin veze nema sa izjavom 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 51 | 15.04.2012 , 11:32 PM
|
Quote (Srcemoje) umalo da umrem na strani toj i toj To su bila vremena
Quote (Srcemoje) Marko duso moja ostani kakav jesi jer si extra a sad to sto si Admin veze nema sa izjavom Ne planiram da se menjam. Pijancim, uzivam. Ja se pridrzavam one stare... Uzivaj u zivotu danas, juce je proslo, a sutra mozda nikada nece doci 
|
|
| |
|
post # 52 | 16.04.2012 , 7:00 AM
|
Quote (Marko) Ne planiram da se menjam. Pijancim, uzivam. Ja se pridrzavam one stare... Uzivaj u zivotu danas, juce je proslo, a sutra mozda nikada nece doci Pre sam ti govorila ljubi te majka sad vise necu nego ljubi Maja za ove reci iznad 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |