Danas nam je divan dan, našoj Tanji rodjendan! :)
|
|
|
post # 21 | 28.01.2013 , 8:47 PM
|
Srecan rodjendan Tanjicee :**
R.U.K.O.M.E.T. ♥
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 22 | 28.01.2013 , 9:32 PM
|
Hey hey nutelice srecan rodjendan,da si nam ziva i zdrava jos 100 godina :**
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
|
post # 23 | 28.01.2013 , 9:43 PM
|
Srećan rođendan i sve najljepše 
|
|
| |
|
post # 24 | 28.01.2013 , 10:03 PM
|
Srecan rodjendan, sve najlepse. 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 25 | 28.01.2013 , 11:31 PM
|
Lap-T0P, TincheBieber, boki1997, By_The_Way_, Marko, hvala punoooo... Max_Peric, uf, uf, prelepo... Hvala ti. 
|
|
| |
|
post # 26 | 28.01.2013 , 11:57 PM
|
Da ti i ovde cestitam rodjendan. <_< Znas da nisam zaboravila i ako me nije bilo. Necu tu nista pokloniti al' pozelecu ti nesto, necu ovde da napisem sta. <_< VOLIM TE PUNOOOOO. 
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤

|
|
| |
|
post # 27 | 29.01.2013 , 0:07 AM
|
DD11
|
|
| |
|
post # 28 | 29.01.2013 , 0:15 AM
|
Sve najlepse ti zelim Srecan rodjenda Tanjice 
Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !
|
|
| |
|
|
post # 30 | 29.01.2013 , 0:50 AM
|
!!!
|
|
| |
|
post # 31 | 29.01.2013 , 1:22 AM
|
Mira91, znam da nisi zaboravila i pored toga sto si mi napisala da ne placem, nisam mogla da izdrzim... da si mi prvo napisala "Nemoj slucajno da places" pa onda ostatak teksta mozda i ne bih plakala... Ma gde ne bih, koga zavaravam ovde... kad sam videla od koga mi je stigla poruka, bila sam i srecna i tuzna u isto vreme, onaj trenutak kad se smejes i places... Sto je najgore, prilazile mi starije kolege na fax-u i tesili me, mislili pala sam ispit. Ma ti mala... tiiiiiiiiii malaaaaa... Znas vec sta, necu da pisem. A i znam sta si mi pozelela. <_< Al` ne mogu ti reci sta sam ja pozelela u 00:00, nece da se ostvari. Mada pretpostavljas. Volim te do Boge i u rikverc. Ma i to je malo... Ne moze da se opise recima... Eto i ja nekad da ne znam sta da napisem. M <3
drogba7, don_petar, hvala lepo... Ruze obozavam, narocito narandzaste i crvene...
♥Ivana♥, ahahahahahahahahaha, zagrcnuh se jbt... Ne mogu da verujem da si nasla tu sliku. Ovo je zeleznicka stanica, levo je jedan mali park i tu smo dolazili ponekad kad smo bezali sa casova u srednjoj. Ah, to su bili dani. A sto se tice telefona hahahaha, ocekivala sam onaj tvoj BB Bold... a ona mi poklonila neke praistorijske... Tacno mozes gadjajuci se sa njima coveka da ubijes ako ga pogodis. Ivana, salu na stranu, hvala puno celava
scorpio978, 
|
|
| |
|
post # 32 | 29.01.2013 , 2:09 PM
|
Sa malim zakasnjenjem Tanja zelim ti sve najlepse !
"Trebalo bi ubijati prošlost sa svakim danom što se ugasi. Izbrisati je da ne postoji, da ne boli. Lakše bi se podnosio dan što traje, ne bi se mjerio onim što više ne postoji. Ovako se miješaju utvare i život, pa nema ni čistog sjećanja, ni čistog života."
|
|
| |
|
post # 33 | 29.01.2013 , 5:13 PM
|
ivana2604, hvala lepo...
Ajde Ivana, bivsa plavuso, imas tu privilegiju da mi zakljucas temu. Rekla si mi da ti kazem kad. Lock-ni je... 
|
|
| |
|
post # 34 | 29.01.2013 , 5:56 PM
|
Srecan rodjendan!
. . .
|
|
| |
|