|
Srbija vs Hrvatska ...
|
|
|
|
post # 21 | 22.03.2013 , 5:18 PM
|
Quote (Deki87) pazi kad jos i pogodis, hahaha Pa nego... Idi cas do kladionice dok jos ima vremena i stavi 100 evra na ovaj rezultat. 
|
|
| |
|
|
post # 22 | 22.03.2013 , 5:26 PM
|
Od jutros imam neki osecaj da ce Srbija da pobedi, juce sam mislio da nemamo sanse protiv Hrvata ali danas nesto mislim odracemo ih! 
|
|
| |
|
|
post # 23 | 22.03.2013 , 5:36 PM
|
lukacar95bre, ma nemamo mi gol igraca... Mada... Ko zna... 
|
|
| |
|
|
post # 24 | 22.03.2013 , 5:44 PM
|
Tanja91,
|
|
| |
Mallena
|
|
post # 25 | 22.03.2013 , 8:15 PM
|
Isfurala sam se! 
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
|
post # 26 | 22.03.2013 , 8:34 PM
|
imam dosta toga da napisem o tome kako igraju, tj. oni ni ne igraju, trckaraju bolje reci, ali me mrzi da trosim reci na ove pacenike.
Quote (Mallena♥) Isfurala sam se!
|
|
| |
Mallena
|
|
post # 27 | 22.03.2013 , 8:50 PM
|
Kokiko92, ne bih ni da izgovorim ono sto mi izgleda tenutno ocitim... no, od naseg mentaliteta me nista ne iznenadjuje, a to posebno!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
|
post # 28 | 22.03.2013 , 8:55 PM
|
Mallena♥ mi nemamo ni pravog selektora, a to je osnova svega...
|
|
| |
Mallena
|
|
post # 29 | 22.03.2013 , 9:10 PM
|
Kokiko92, a volimo pare vise i od mame, a ne od drzave!
I prvi nas selektor je u svoje vrijeme nakon gola trcao prema treneru trljajuci prste u znaku "pare"
|
|
| |
|
|
post # 30 | 22.03.2013 , 9:23 PM
|
Zašto se ovo uvijek mora dešavati u Bosni ? Zašto ovakva "gamad" mora da uništi jedan od najljepših gradova u Bosni mozda cak i na Balkanu ? Još uvijek se vidi da je nacionalizam prisutan kod nas u Bosni i Hercegovini. 

|
|
| |
|
|
post # 31 | 22.03.2013 , 9:24 PM
|
Posle drugog gola nema sta nisam opsovao, nisam posle gledao vise, obrukali su se zesce, Hrvati su nas ugazili najblaze receno...
Slika sve govori!

Fajlovi:
3615276.jpg
(37.2 Kb)
Poruku je menjao/la lukacar95bre - Petak, 22.03.2013, 9:29 PM
|
|
| |
|
|
post # 32 | 22.03.2013 , 9:47 PM
|
i 2:0 za hrvatsku :'(
|
|
| |
|
|
post # 33 | 22.03.2013 , 10:09 PM
|
Primili smo 2 gola na glup nacin. Pa dobro, necemo videti Brazil sledece godine i sta da se radi. Nas fudbal propao vec odavno i sto se klubova i sto se reprezentacije tice. Dok ne ode Karadzic, nema napretka.
|
|
| |
|
|
|
post # 35 | 22.03.2013 , 10:29 PM
|
Prvi gol...glupa greska jednog od igraca od kojeg sam se najmanje nadao... Drugi gol...golmanu lopta ulazi u peterac a on i dalje ceka na liniji...bukvalno prodje pored njega Medjutim iako su golovi bili "srednja zalost" videlo se da su Hrvati bili bolji ne nesto bog zna sta ali jesu... Zalosna je situacija na sta nam je fudbal spao...ne mislim na ovaj poraz nego uopsteno...Mihajlovic kako sam i pre rekao...u nijednog klubu nije "Zavrsio Ugovor" uvek je dobijao Odkaz...svaka njemu cast na ucinku dok je bio igrac ali ovaj trenerski posao mu bas nesto i ne ide... Takodje njegova veza s Igracima... Ovaj nemoze da igra zbog ovog...Onaj zbog onog...Onaj mora da mu se izvine...a onaj treci mora da Peva Himnu...on je veliki Srbin a njegova deca neznaju rec Srpskog a ne da pevaju Himnu... Svaka utakmica on uvede 5 novih igraca i hoce nesto da postigne...vidi se da su momci dobri i borbeni ali mora tim da se i uigra...silna Barselona pa kad nema Inijeste ili Xavija ima problema sa organizacijom...a nasem treneru covek koji moze da kreira nesto i da neku dobru loptu sedi na klupi (Tadic) Takodje je i Vidic oteran iz Reprezentacije...covek koji je bukvalno Kapiten jednog silnog Mancestera nije dovoljno dobar za nase trenere da sednu da porazgovaraju i rese probleme koje imaju... Kao sto je vec Tanja rekla...Dok onaj stari Karadzic koji je predsednik FSS ne ode...nama napretka nece imat...pa covek uzivo u Emisiji na B92 nezna da obijasni kako ide postupak transfera igraca iz nase lige u jedan inostrani klub... Otera covek Antica bez ikakvog razloga...Antic nas odvede na prvenstvo...i ispali smo jedino zbog neke "lose srece" u svim utakmicama koje smo odigrali imali smo igru i mnogo prilika...cak sta vise jedne silne nemce smo dobili...ali ocigledno sve sto vredi mi odbacujemo veoma lako Nasa Ekipa je otisla tamo...momci su pokazali borbenost zelju i volju da igraju a na treneru je bilo da sve to ukomponuje i postavi i da ih psyhicki spremi za utakmicu...definitivno Hrvati nisu bili bolji toliko da pobede sa 2:0
Poruku je menjao/la Hectore - Petak, 22.03.2013, 10:59 PM
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
|
post # 36 | 22.03.2013 , 11:14 PM
|
Srbija je trebala pokazati kako se igra sa SRCEM,a ne sa trenerom i slusati hrvate kako pljuju Srpski narod, umjesto da im je to dalo snagu da pobjede oni kao babe trckaraju po terenu.
Reprezenacija Srbije kako misli ici dalje sa ovakvom igrom ?
1.Neznaju izvuci napad i naci prostor da pridju golu 2.Sene non stop 3.Neznaju se dodavati 4.Nisu uigrani 5.Napad je los do bola 6.Uvijek idu na tezi nacin 7.Neznaju sansu da iskoriste
Hrvati isto srednja zalost igrali su na svome stadojonu,imali svoje navijace,igrali bolje neznam kako nam nisu dali 5 komada.
Zelio bih da na Marakani bude ono sto su zasluzili Hrvati,ali sumnjam sa ovakvom igrom Srbija neide nigdje.
http://u.to/DscZAw
Poruku je menjao/la Hitman- - Petak, 22.03.2013, 11:15 PM
|
|
| |
|
|
post # 37 | 23.03.2013 , 1:56 AM
|
Utakmica se zavrsila. Lock.
Fajlovi:
8234676.jpg