Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

  • Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Forum » Ostalo » Korpa » www.belgrejd.com
www.belgrejd.com






0
poruka na forumu
0 0



post # 1 | 30.04.2013 , 9:39 PM

[center][/center]
Predstavljam Vam Belgrejd.com. Website koj spaja sve ljude dobre volje sa prestonicom noćnog života Evrope. Sa nama budite u toku uvek i svuda, pogledajte najbitnija desavanja u gradu, slike iz klubova ili slike iz kafana i rezervišite svoje mesto.

[center][/center]

Iz naše široke ponude predložili bi Vam nekoliko mesta koje ne bi smeli da propustite. Ukoliko želite još informacija možete posetiti naš sajt ili možete dobiti sve informacije pozivanjem call centra na broj 069/11000-96.

[center][/center]

Bar Kasina je prva srpska pivnica, danas bar, otvorena u zgradi istoimenog hotela koji je izgrađen 1922. godine. U to vreme je zgrada hotela je bila najviša na Terazijama. Još tada je dobio ime koje i danas nosi.

Klub TimeOut je tokom dana pravo mesto za opuštanje i osveženje pored vode a noću širom otvara vrata poznatim zvezdama domće estrade i bendovima. 

Klub Magacin Pored osnovnog sadržaja – bara i diskoteke koji funkcionišu vikendom, fleksibilan enterijer Magacina, pruža mogućnost organizovanja različitih kulturnih događaja tokom radnih dana, što je odraz svetskih trendova u ugostiteljstvu i industriji zabave.

Klub Plastic jedno je od omiljenih okupljališta ljubitelja urbane scene u Beogradu. Klub ima vrlo zanimljiv repertoar, koga karakterišu česta gostovanja domaćih, kao i poznatih svetskih DJ-eva i izvođača. 

Klub Vanilla ekskluzivan klub Vanilla nalazi se u samom centru Beograda, u ulici Studentski trg br. 15.

Witch Bar koktele, koji svojim zanimljivim nazivima privlače pažnju istog trena, ispijaćete sa uživanjem i oduševljenjem. Bilo da su standardni za dobar dan, ili veći od 1L i 3L za dobro veče, uticaće pozitivno na veše raspoloženje. 

Kafana Balkanik novo mesto u centru grada! Enterijer ove kafane je svakako jedan od najlepših među kafanama u Beogradu, loša pozicija ne postoji, uvek ste u centru dešavanja. Kafana se nalazi u hotelu Balkan, ulica Prizrenska 2.

Kafana Druga kuca se nalazi u ulici Vojvode Dobrnjca. Oličenje prave kafane. Pod sloganom “Nije pijanstvo ako te posle nije 3 dana sramota!”, kafana Druga kuća je osvojila srca brojnih Beograđana. I od vas se očekuje da se ponašate u skladu sa sloganom

Kafana Ona Moja se nalazi na Vračaru, u ulici Vojvode Šupljikca 31a i biće idealno mesto za sve one koji vole instituciju kafane. 

Klub Cinema donosi novu dimenziju vrhunske zabave, ovog puta pod sloganom “Not your daddy’s club”. Klub obećava sjajne i nezaboravne noći!

Klub Kolektiv nalazi se na mestu potpuno renoviranog nekadašnjeg kluba Rich, na Senjaku. Najelitniji noćni klub u Beogradu svojim programom okuplja najkvalitetnije gradske ekipe.

Klub Republika na mestu bivšeg “Andergraunda” i “Soho Republic-a”, dolazi nam novi klub, koji će nastaviti sjajnu letnju sezonu “Republika Bar”.

Klub Teatro jedan od najvećih prestoničkih klubova, Teatro bar, svojim gostima nudi 5 dana u nedelji najbolji domaći pop i narodni zvuk.

Klub Sova jedan je od klubova sa “najdužim stažom” na clubbing mapi Beograda. Nalazi se u samom centru grada u blizini Obilićevog venca, Zelenog venca i Knez Mihajlove u Gračaničkoj ulici br. 18.

Splav Freestyler se nalazi na Savskom keju, sa novobeogradske strane, postao je jedno od najomiljenijih okupljališta mladih Beograđana. U okviru celokupne ponude Beograda, “Free..” je postao sinonim za prepoznatljive letnje House, Disco, HipHop, R’n’B žurke.

[center][/center]
[center]Vaš belgrejd.com.[/center]








4532
poruka na forumu
946 4023



post # 2 | 04.05.2013 , 7:47 PM

Zabranjeno reklamiranje ;)

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)




Forum » Ostalo » Korpa » www.belgrejd.com
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: