Najgori cas
|
|
|
post # 61 | 31.12.2011 , 5:33 PM
|
Quote (cacther1999) Ma mrzim ih sve
Ih bas sve ne mrzim samo ova 2 sto sam naveo ali bas sve da mrzis to mi nije jasno 
|
|
| |
|
post # 62 | 31.12.2011 , 5:38 PM
|
Obzirom da sam bio odlican, nijedan predmet. Ono, imao sam srecu da su mi svi profesori bili dobri (bar po meni). Eto osim, matematika mi je isla nesto slabije. 
Poruku je menjao/la -Dzeri- - Subota, 31.12.2011, 5:38 PM
. . .
|
|
| |
|
post # 63 | 01.01.2012 , 4:32 AM
|
Matematika i Hemija 
♥KADA JE TESKO UVEK SE SETIM ZVEZDA JE NAJBOLJA NA PLANETI♥
|
|
| |
46 poruka na forumu
| |
17
| |
252
|
|
post # 64 | 01.01.2012 , 4:47 AM
|
Srpski 
КОСОВО ЈЕ СРБИЈА
|
|
| |
|
post # 65 | 05.01.2012 , 12:50 PM
|
Meni srpski predaje razredna tako da mi nije najgoricasinacebimibio 
♥KADA JE TESKO UVEK SE SETIM ZVEZDA JE NAJBOLJA NA PLANETI♥
|
|
| |
114 poruka na forumu
| |
10
| |
116
|
|
post # 66 | 09.01.2012 , 10:25 PM
|
Srpski cim udje nastavnica odma mi uzme pernicu i uzima moj teledon kod nje mrzi meee
Svi Psi Idu U Raj :D
|
|
| |
|
post # 67 | 29.01.2012 , 0:06 AM
|
mrzim matematiku
|
|
| |
|
post # 68 | 29.01.2012 , 5:18 PM
|
matemetikunepodnosim 
STAVIM MOJ KURAC U ZENINO DUPE PA JOJ GA PUSIM ZA 10 DIN SAT HAHAH.
|
|
| |
|
post # 69 | 30.01.2012 , 6:42 PM
|
Matematika
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
post # 70 | 06.02.2012 , 8:47 PM
|
Joojkako sam mrzela istoriju,i dan danas mi se dogodi da sanjam profesorku,nocne moreeeeee 
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 71 | 08.02.2012 , 9:20 PM
|
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 72 | 08.02.2012 , 9:32 PM
|
Najgori predmet:Matematika
uros wait
|
|
| |
|
post # 73 | 08.02.2012 , 9:43 PM
|
Matematika i hemija 
|
|
| |
|
post # 74 | 08.02.2012 , 9:48 PM
|
zavisi sve od nastavnika , promenio sam 3 osnovne skole stalno sam se selio , i imam mnogo iskustva sa profesorima + sada idem u srednju , zavisi sve od profesora , prva 4 razreda sam mrzeo matematiku zbog uciteljica , u 5 kad sam se preselio,kod novog profesora , uzasno sam je zavoleo , on tako lepo objasni , da je to neverovatno , ne mora u skoli nista da se uci , ja ne mrzim nijedan predmet , al mrzim mnogo profesora , jer samo bleje na casu , iako to nama "djacima" odgovara , al bolje da radimo ceo cas da ostavimo mnogo malo da se kucii radi , al ako bas moram da kazem predmet to je "OET" "Osnove Elektotehnice" inace idem u jednu od tezih srednjih skola u Beogradu "Nikola Tesla" , sve zavisi od profesora kao sto sam reko , kod nekih profesora je tako zanimljivo da jedva cekam cas kod njega, opustena atmosfera , zezanje i tako to 
|
|
| |
|
|
post # 76 | 24.02.2012 , 9:40 PM
|
Mrzeo sam i matis i fiziku, ali ustav nenormalno! Samo ne znam koj' djavo ce to meni u medicinskoj skoli. Sva sreca, pa sam to prosao nekako. 
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 77 | 25.02.2012 , 11:35 AM
|
MATEMATIKA I UVJEK ĆE BITI.
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
post # 78 | 27.02.2012 , 6:03 PM
|
Matematika,hemija i njemacki
|
|
| |
93 poruka na forumu
| |
72
| |
380
|
|
post # 79 | 17.04.2012 , 6:36 PM
|
engleski -.- zbog bolesno iskompleksirano retardirane profesorke 
No matter what I do, all I think about is you, even when I'm with my boo, boy you know I'm crazy over you...
|
|
| |
Mallena
|
post # 80 | 18.04.2012 , 1:24 PM
|
Mogu li da vam kazem nesto, a nemojte da se ljutite! Uostalom, necu reci nista sto bi vas moglo razljutiti... Ja sam relativno skoro zavrsila srednju skolu (prije 5 godina), to vam se sad mozda cini mnogo, ali vrijeme proleti.. Bila sam buntovnik, izbacila jednog profesora iz skole sa peticijom, vodila skolske novine koje su se zvale POKRET OTPORA, ispravljala krive Drine, poklapala profesore, mislila da me svi mrze,... ali sam bila jako dobar ucenik pa mi niko nije mogao nista... bar sam ja to tada tako mislila.. Sad sam se vratila u istu tu skolu da predajem, sjedim na odmorima sa svojim profesorima koje sam prozivala uzivo i u novinama i sad gledam na svu tu situaciju "sa one druge strane"...
Ne postoji ucenik kojeg profesor mrzi!! To se vama mozda cini sad, ali to je jednostavno tako! Postoje ona dobra djeca koja imaju neki vid protekcije u profesorovim ocima, postoje oni nevidljivi koji prodju kroz generaciju i ostanu neprimjeceni i od strane profesora i od strane ucenika i postoje oni mali buntovnici koji izazivaju najvecu paznju!
Ne zaboravite da su vasi profesori svi redom prvo ljudi i bivsi ucenici (koji mozda nekad sebe prepoznaju u vama sad), roditelji koji vas sigurno gledaju kao nekog koga treba da izvedu na pravi put (koliko je to u njihovoj moci), prijatelji, necija djeca pa tek onda profesori!
Ako u vasim postupcima vide nekad sebe, nikad vam to nece priznati, ali ce nekim svojim metodama pokusati da vam ukazu na njihovo kamenje spoticanja koje vas ocekuju u zivotu.
Ako vas pokusavaju izvesti na pravi put, 45 minuta na dan je jako malo i ako metode nisu pomno odabrane... moze da vam se stvori pogresna slika u ocima ucenika.. Recimo, mozda niste znali, ali postoje ciljevi casa koji treba da budu zadovoljeni, a oni su: obrazovno/saznajni, vaspitni i funkcionalni/prakticni. Samo u ovom prvom je sadrzano gradivo koje treba da se savlada, sto znaci da lekcija sadrzi samo trecinu casa! Razmislite o tome?
Ako vam profesor oduzme mobilni telefon, ne mrzi vas nego vam pokusava ukazati na to da ceprkanjem po bobilnom telefonu pokazujete nepostovanje prema njemu/njoj i trudu koji ulaze u vas.. Zamislite da vi izadjete sa curom/deckom na pice i on/ona tih sat i kusur provede ceprkajuci po mobilnom telefonu?! Kako bi se osjecali?! Da li bi to smatrali kvalitetno provedenim vremenom? Ne bi! To bi vidjeli kao uzalud potroseno vrijeme! A da li profesoru ikako treba uyalud potroseno vrijeme?
Dug mi je post! Nadam se da ce ga bar neko procitati i shvatiti! I ja sam bila dugo u zabludi da me profesori mrze, sad shvatam koliko nisam bila u pravu!

"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |