|
Izvini
|
|
|
|
Mallena
|
|
post # 43 | 26.04.2012 , 10:16 PM
|
...da je lakse umrit nego judima rec oprosti...
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
|
post # 44 | 26.04.2012 , 11:07 PM
|
Kada stvarno pogrijesim.. Uvjek se izvinim 

|
|
| |
|
|
post # 45 | 28.06.2012 , 1:16 AM
|
Verovatno jer se osecaju ponizeno dok to govore, na nekin nacin su "nizi " od tog nekoga kome se izvinjavaju. Meni licno nije problem reci izvini kad pogresim. S druge strane to je najlaksi nacin kad zeznes stvar zestoko da je vecim delom ispravis. Ne mislim sad na neke ogromne stvari, ali recimo kad sam ja bila mala pa nesto zajebem ja dođem mami i kazem izvini i dobijem samar umesto batina xD Kad sam bila u vezi i kad zaje*em nesto dođem spustim pogled onako skrsena, pogledam tuzno i kazem izvini, i dobijem poljubac :D...
Love is composed of a single soul inhabiting two bodies. A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous. I have found the paradox, that if you love until it hurts, there can be no more hurt, only more love.
|
|
| |
|
|
post # 46 | 28.06.2012 , 2:45 AM
|
Izvinuti se nije stvar "Ponosa" ili "Biti Nizi" to je samo kod osoba koje su iskompleksirane pa se tako i osecaju...Nikada nisam imao problem da se izvinem ako sam nesto pogresio...cak nekada i kad sam u pravu a osoba koja "misli" da joj dugujem izvinjenje ja se ipak izvinim jer me nista ne kosta,naravno to zavisi do osobe koja se oseca "uvredjenom" ako je neki idiot onda ne...ali ako nije onda zasto da ne...iako je samo jedna rec moze da znaci mnogo nekome
Poruku je menjao/la Hectore - Cetvrtak, 28.06.2012, 3:30 AM
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
|
post # 47 | 04.08.2012 , 0:33 AM
|
Mnogo ljudi misle za sebe da su u pravu, ali uvek ne moze tako uvek biti. Ja kada nisam u pravu kazem izvini, a ponekad i kad sam u pravu kazem izvini, jer mislim da nema nikakave koristi od ignoriranja i svadje, to stvarno nema smislu, zato se trudim da izbegnem sve to.
Poruku je menjao/la GHosT_R1DeR - Subota, 04.08.2012, 0:34 AM
|
|
| |
|
|
post # 48 | 11.08.2012 , 12:34 PM
|
Rec "izvini",ne postoji u recniku 80 % ljudi!!
No pain!!!! No gain!!!
|
|
| |
|
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
|
post # 50 | 11.08.2012 , 12:57 PM
|
Mogu da kazem izvini kad znam da sam pogesio,isto mislim da se svi mozemo izviniti ako smo krivi to je stvar kulture 
|
|
| |
|
|
post # 51 | 11.08.2012 , 1:58 PM
|
Izvini,hvala i molim se govori samo ljudima koji su to zaslužili !
Ja imam prijateljicu koja se za svaku sitnicu izvinjava. Meni ti tako ide na živce. I to još osobama koje nju prave budalom. Prije svega ja,a onda neko i izvini. 
|
|
| |
|
|
post # 52 | 11.08.2012 , 2:25 PM
|
By_The_Way_, delim tvoje misljenje.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
363 poruka na forumu
| |
65
| |
485
|
|
|
post # 55 | 11.08.2012 , 3:55 PM
|
Izvini, kazem kada pogresim a kada sam ja upravu i nisam pogresio tesko cu reci izvini. 
|
|
| |