Globalno unistenje ce se desiti prije ili kasnije... Tim prije ako nastavimo sa ovakvim zivotom i unistavanjem zivotne sredine... Zato umjesto da panicimo, treba da se potrudimo i uradimo nesta sto ce koristiti i nama, a i nasim potomcima ("i produziti zivotni vijek nase planete")... Sve polazi od sitnica... Svaki mali korak moze biti znacajan za covjecanstvo...
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
ma vi niste normalni cime se opterecujete.... pa i da se desi, sta ima veze, ionako cemo svi jednog dana da pocrkamo... uzivajte u zivotu.. svi vi koji pricate o ovome, zivite u toj mracnoj strani ili strahu... ja ama bas uopste ne razmisljam o tome... uzivajte bre u zivotu... ali da nesto ima, ima... toliko ubistava, toliko smrti... nesto u vazduhu ima, a za to smo krivi samo mi... sto kaze Badule, otimacemo se za casu vode... nego vi krenite od vas, pazite na prirodu malo... mada koliko je zemlja zagadjena, cisto sumnjam da bi sad nesto pomoglo, al nikad nije kasno... ee nekad se za pomracenje sunca vikalo da je smak sveta, a sad je atrakcija i ljudi jedva cekaju da gledaju...
Poruku je menjao/la MarijanaBK1 - Utorak, 20.09.2011, 8:28 AM
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''