|
Prevara
|
|
|
|
post # 21 | 17.05.2011 , 1:31 PM
|
Quote (sandra1000) Ako kraj vas ima SVE nikad nece potraziti kod druge, jer ta druga nemoze da mu da nista bolje od vas tongue Vi ste najbolja! Ovo nestima nikako :))) Znate kako se kaze dosadi uvek nositi iste carape :)) Ova iznad izjava ko u nju veruje ala mu vera jer sve i jedno od nas zanese nekad car tudjeg ili drugog-ge e sad ako ce da lazemo sami sebe onda ok ali ja neverujem u ovo :))gore:) jer ako mu das prst uzece ruku a kad uzme ruku htece sve a kad dobije sve rece uf dosadila mi :)) Zato je dobro muskarca uvek iznenaditi ne pokazati sve od sebe sve maste svaki delic sve mudrosti NE ostavi to za ostale g :))
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 22 | 17.05.2011 , 7:36 PM
|
Vechiti oprecni stavovi mushkaraca i zena!!! 
|
|
| |
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
|
post # 24 | 18.05.2011 , 9:07 PM
|
Srcemoje u pravu si svaku rec koju si izgovorila.... Mi muski znamo biti takvi... Upravo sam juce te reci tvoje preneo jednoj drugarici koja se boji da je dosadila decku....-IZNENADI GA PRIJATNO,UVEK CUVAJ NESTO SPECIJALNO ZA NJEGA,BUDI MASTOVITA... i bice uvek tvoj.... I OBRNUTO Sa druge strane ja za sebe sto posto znam da mi jedna Djosla nikad ne bi dosadila....E tu je SUZANA u pravu 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
192 poruka na forumu
| |
46
| |
491
|
|
|
post # 25 | 18.05.2011 , 9:40 PM
|
Dobro razmislila..kazu dva put meri, jednom seci 
promeni me
|
|
| |
|
|
post # 26 | 18.05.2011 , 10:20 PM
|
Quote (suzana85) Srcemoje, Pricas o vecini...ali postoji i onaj broj koji ne bi prevarili u to budi uverena... Naravno mila nisam ni rekla svi muski ili sve zene ima nas svakakvih evo ja mogu za sebe reci nebi ali garantirati nemogu ni za sebe a kamoli za nekog drugog. Znam samo da je promena u svemu dobro dosla i nekazem pri tom treba partnera menjati ali treba promeniti malo navike nesto novo probati nesto uraditi s partnerom nadam se razumete me mada sam malo gore vise navela ali ok to je samo moje misljenje iza kojeg stoim 
Poruku je menjao/la Srcemoje - Sreda, 18.05.2011, 10:23 PM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 27 | 19.05.2011 , 9:20 AM
|
Srcemoje, Upravo tako sad se vec mogu sloziti sa tobom,putevi su nepredvidljivi,razlika je u tome samo sto vecini muskaraca je to mnogo lakse uraditi,jer smatraju da sex nije prevara,zenama ipak treba nesto vise da ih zaintrigira jer nema sta da im se, izvinite na izrazu ,digne pa da izgube pamet...Ali danas je toga sve vise i vise...tako da ko ce ga znati,bitno je samo ko koliku granicu izdrzljivosti ima...ja sam jednom davno oprostila prevaru,ali to vise nije bilo isto i prvom prilikom sam mu vratila i zavrsila tu ludost... 

|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
|
post # 28 | 19.05.2011 , 3:16 PM
|
ne postoji muskarac koji nikad nije prevario, devojku/zenu... a ako se i neki nadje daj je jedan na njih 1000... e sad imate muskarce koji se hvale sa varanjem, a neki vesto cute...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 29 | 19.05.2011 , 4:02 PM
|
!!!
|
|
| |
|
|
post # 30 | 19.05.2011 , 4:14 PM
|
MarijanaBK1, Ja sam sa svojim muzem vec za koji mesec 6 godina i nikad me nije prevario u to sam sigurna,ne kazem da mozda nekad nece,ali do sad nije...u to nema sumnje,ja se slazem da vecina njih prevari,ali opet ima i onih koji to ne rade... 

|
|
| |
Par reči o sebi
|
|
post # 31 | 06.08.2011 , 9:37 AM
|
To se neće desiti jer sam STR8.
|
|
| |
|
|
|
post # 33 | 24.10.2011 , 6:51 PM
|
Quote (badule) Srcemoje u pravu si svaku rec koju si izgovorila.... Mi muski znamo biti takvi... Upravo sam juce te reci tvoje preneo jednoj drugarici koja se boji da je dosadila decku....-IZNENADI GA PRIJATNO,UVEK CUVAJ NESTO SPECIJALNO ZA NJEGA,BUDI MASTOVITA... i bice uvek tvoj.... I OBRNUTO Sa druge strane ja za sebe sto posto znam da mi jedna Djosla nikad ne bi dosadila....E tu je SUZANA u pravu Hvala ti boze da se neko slozio samnom mada ja vrlo dobor znam sta pricam 
Poruku je menjao/la Srcemoje - Ponedeljak, 24.10.2011, 6:54 PM
|
|
| |
204 poruka na forumu
| |
5
| |
86
|
|
|
post # 34 | 03.06.2012 , 8:36 PM
|
ako mi se ikada to desi znacu odg tek tad.. 
|
|
| |
|
Mallena
|
|
post # 36 | 05.06.2012 , 9:27 PM
|
Ma ne bih nista, okrenula bih se i otisla i sa tim zatvorila jedno poglavlje knjige mog zivota....
Boze moj, cetiri strane svijeta.
Ako misli da moze i zasluzuje bolje, ko sam ja da mu sudim!?
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
|
post # 37 | 05.06.2012 , 9:46 PM
|
Mislim da je ovo pitanje već postalo dosadno.
Uradila bi ono što bi mi se uradilo. Vjerovatno bi ga ostavila,ali opet zavisi ko je u pitanju.
|
|
| |
25 poruka na forumu
| |
23
| |
108
|
|
|
post # 38 | 06.06.2012 , 11:19 AM
|
pa bila sam u toj koyi da sam prevarena.. ali jbg desava se kad tad to skarac mora da uradi, fora je da li ce ta osoba saynati ili ne... ali ipak presla sam preko toga jer ga volim... 
|
|
| |
|
|
post # 39 | 12.09.2012 , 1:10 AM
|
Nebi vratila istom merom,jer bi to bilo spustanje na njegov nivo.Verovatno bi ga ostavila to je dovoljna kazna,cenim sebe sto bi tracala zivce i sto bi pravila haos nije vredno toga.

|
|
| |
|