|
Ljudi moji, ima li još normalnih ljudi na ovom svetu?
|
|
|
|
|
post # 62 | 30.09.2012 , 2:56 AM
|
Ammir, Ajde sto se mi javljamo al' sta je s' tobom tebi srednje ime LUD .. hahah
to je sigurno tvoja schauma .. hahah i sta nas uhodis po forumu?Added (30 Sep 2012, 2:56 AM) --------------------------------------------- c0n3, odvadi malo
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
|
post # 63 | 30.09.2012 , 2:57 AM
|
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
post # 64 | 30.09.2012 , 3:26 AM
|
Ammir, haha , nisi morao uopste haha , ajd sad slucajno odleti s' teme ...
|
|
| |
|
|
post # 65 | 30.09.2012 , 3:40 AM
|
Quote (Ammir) Ko vas ba uhodi Slucajno naletio na temu
vidis li ti to kao slucajno a juri po ceo dan auuu Sulejmane lose ti to lud si mnogo ko struja
Quote (Adrijana_) Ammir, haha , nisi morao uopste haha , ajd sad slucajno odleti s' teme ...
e neka si mu rekla xD
|
|
| |
|
|
post # 66 | 30.09.2012 , 1:59 PM
|
c0n3, hahaha pa naravno:)
|
|
| |
|
|
post # 67 | 30.09.2012 , 2:41 PM
|
Quote (Ammir) c0n3, Adrijana_, Neznam , sta se vas dvoje javljate u ovu temu kad znamo da niste normalni Pa msm stvarno to je samo zbog postova
Haj sto proganjas Adrijanu, nego ovako gledajuci cu pomisliti i mene da proganjas ... Sulejmane zabrinjavas me opasno nemoj tako brate mili 
|
|
| |
|
|
post # 68 | 30.09.2012 , 3:39 PM
|
c0n3, ko koga ,ovdje sad proganja pitanje je :P
|
|
| |
|
|
post # 69 | 30.09.2012 , 4:01 PM
|
Quote (Adrijana_) c0n3, ko koga ,ovdje sad proganja pitanje je :P
ja kazem da tebe proganja, cim se vrti tamo po tvom komsiluku xD 
|
|
| |
|
|
post # 70 | 01.10.2012 , 8:40 PM
|
Dali je normalan onaj ko proganja 
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
|
post # 71 | 19.10.2012 , 12:51 PM
|
Ooooooooo pa ko zna mozda su se svi zarazili tim neobicnim virusom postali ne-normalni Ja sam normalan 
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
|
post # 72 | 19.10.2012 , 1:08 PM
|
ma ima ormalnih naravno......................vecina (90%) ovde sa ec. je u normalnom stanju XD 
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
|
|
post # 73 | 19.10.2012 , 3:55 PM
|
da sam normalan odavno bih poludio ... 
|
|
| |
Mallena
|
|
post # 74 | 21.10.2012 , 4:13 PM
|
Svako pojam "normalan" vidi na svoj nacin.... isto kao i "lijep" "ruzan" "pravican".... i sl.
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
|
post # 75 | 22.10.2012 , 9:06 PM
|
"Normalnih" ljudi je sve manje i manje,ima ih ali vrlo vrlo malo...Na pitanje zasto?Ja mislim zato sto ovo drustvo sto se iskvarilo videci da je na pogresnom putu,videci da ne moze da se popravi,povlaci sve vise druge u isti sesir da ne bi bili jedini...Sto vise vreme prolazi sve ce nas manje biti "normalnih" u to sam siguran...Svi ljudi bi trebali dobro i vrlo ozbiljno da se zapitaju zasto je to tako,mada s obzirom da nas vise ima ne normalnih tesko da ce se tako nesto i desiti...Veliki uspeh je ostati svoj i "normalan" u ovom vremenu.
|
|
| |
|
|
post # 76 | 26.10.2012 , 9:07 PM
|
Quote (Moonchild007) "Normalnih" ljudi je sve manje i manje
mogu da se slozim sa ovim. mozda ce covecanstvo doci do tacke kada vise normalnih nece biti. postojace oni koji su iznad normalnih i oni koji su ispod normalnih.
"Što se, pak, tice moje deobe ljudi na obicne i neobicne, priznajem da je ona unekoliko proizvoljna, ali ja i ne insistiram na tacnim brojcanim podacima... Ja samo verujem u svoju glavnu misao. A ona se sastoji u tome da se ljudi vec po prirodnom zakonu uopšte dele na dve kategorije: na nižu (na obicne), to jest, tako reci na materijal koji služi samo za radjanje sebi slicnih, i na ljude u pravom smislu, to jest ljude koji imaju dara ili talenta da u svojoj sredini kažu novu rec. Tu, razume se, postoji beskonacno mnogo podela, ali osobne crte obeju kategorija su dovoljno izrazite: prvu kategoriju, to jest materijal, uopšteno govoreci, cine ljudi koji su po svojoj prirodi konzervativni, uljudni, ljudi koji žive u poslušnosti i vole slušati. Po mom mišljenju, oni su i obavezani biti poslušni, jer to je njihova namena i u tome nema apsolutno ništa što bi ih ponižavalo. Citava druga kategorija gazi zakon, to su rušitelji, ili su, sudeci po njihovim sposobnostima, naklonjeni rušenju. Zlocini tih ljudi su, razumije se, relativni i vrlo razliciti; u vecini slucajeva, u veoma raznolikim izjavama, oni traže obaranje postojeceg u ime neceg boljeg. Ali ako je jednom od tih ljudi potrebno zbog svoje ideje pregaziti i preko mrtvog tela i krvi, po mom mišljenju, on sam sebi to može dopustiti - uostalom, sve u zavisnosti od njegove ideje i njenih razmera - to imajte u vidu... Prva kategorija je uvek - gospodar svog vremena, a druga - gospodar buducnosti. Prvi održavaju svet i brojcano ga umnožavaju; drugi pokrecu svet i vode ga cilju. I jedni i drugi imaju potpuno ista prava na postojanje."
|
|
| |
349 poruka na forumu
| |
53
| |
753
|
|
|
post # 77 | 02.11.2012 , 5:29 PM
|
evo me ali ne znam koliko cu jos izdrzati dok ne prolupam a i ventili mi se vec malo cuju 
NEKA SILA BUDE SA TOBOM
|
|
| |
|
|
post # 78 | 22.12.2012 , 7:58 PM
|
Ima i normalnih, ali to je kao kod ovih skoro istrebljenih zivotinja, prava retkost... hehe 
:P
|
|
| |
|
|
|
post # 80 | 23.12.2012 , 0:39 AM
|
Da, naravno.

|
|