|
Kako bi zeleli sin da vam se zove?
|
|
231 poruka na forumu
| |
1
| |
44
|
|
|
post # 41 | 20.11.2011 , 5:46 PM
|
Stefan 
Bebe nek se radjaju poruka je severa necemo da Srbija bude zemlja pedera!!!!!
|
|
| |
|
|
|
|
post # 44 | 05.06.2012 , 8:46 PM
|
Marko definitivno odlucila 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
|
post # 45 | 05.06.2012 , 10:21 PM
|
ostajem pri Tekunu i Narodu,mozda s enestpo promeni kad budem iamo tog covjeculjka
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
|
post # 46 | 05.06.2012 , 11:40 PM
|
intimenfrizuren, a Peglan??
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
|
post # 47 | 05.06.2012 , 11:57 PM
|
Leksi, ehh,sad i Peglana,pa nisma ja lud pa d ami sina zezaju u skoli,u fazonu djes ti mali,jes se to ispeglao sinoc kod mame i tate,a?!mada kad bolje razmislim,nije to ni lose,samo nisma siguran da ce moaj buduca zena(ako neku ulovim puskom)htjeti da eksperimentise s apeglom,doduse jesam svasta probao ali sa peglom jso nisam,nikad nije aksno da s epegla strasno...sine Peglane,sjedi na dasku da ti tata ensto objasni...ako bude crna mama,bic ePeglan 
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
|
post # 48 | 06.06.2012 , 0:18 AM
|
intimenfrizuren, ahahahhhahhahhahhahahhaha e sad si me nasmejao, da sam u trbuhu osetila da mi se i creva smeju. ahhahhahha
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 49 | 06.06.2012 , 0:55 AM
|
Ako budem imala sina zvaće se Mirko.. po osobi koja mi je mnogo značila..
|
|
| |
|
Mallena
|
|
post # 51 | 06.06.2012 , 10:10 AM
|
Luka
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |