|
ExtraCafe Emisija!
|
|
|
|
post # 21 | 04.05.2011 , 11:58 PM
|
Quote (DxD) Mogli bi da napravimo na skajpu grupni razgovor celog staff-a sajta. To bi bilo odlicno xD ma bilo bi extra Pa sto da ne napravimo, aj dajte svi svoje nickove na skajp pa da napravimo Ja sam nenad_studio_m na skajpu! a moze i ovako nesto vidite ovo http://www.extracafe.rs/forum/60-2110-1

|
|
| |
|
|
post # 22 | 05.05.2011 , 0:02 AM
|
Moj nickname na skajpu je "swatz0r" pa addujte. 
|
|
| |
|
|
post # 23 | 05.05.2011 , 11:03 AM
|
dxdanijela ( skype )
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 24 | 05.05.2011 , 5:38 PM
|
skajp superdeki2 pa ko hoce add Evo kako se koristi chat
|
|
| |
|
|
post # 25 | 05.05.2011 , 7:39 PM
|
e tek sada slusam ( celo ) 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 26 | 05.05.2011 , 8:07 PM
|
Quote (DxD) e tek sada slusam ( celo ) i? kako ti se cuni? da evo ovde klinite za ulazak a imate i tutorijal kako se koristi!

|
|
| |
|
|
post # 27 | 05.05.2011 , 8:17 PM
|
Quote (MolderFBI) i? kako ti se cuni? lepo je ocekujem i sledecu 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 28 | 05.05.2011 , 8:34 PM
|

|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
|
post # 29 | 07.05.2011 , 11:46 PM
|
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
post # 30 | 07.05.2011 , 11:46 PM
|
bravo ovo je \za deset svaka vam cast
mustafa
|
|
| |
|
|
post # 31 | 08.05.2011 , 3:12 AM
|
Quote (badule) DECKO TI SI GENIJE...... Zasluzio si da dobijes svoj HAREM Vidi se da se druzis sa vanzemaljcima = MOLDERA ZA ADMINA.... A za Baduleta SKALI AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA Hvala puno, sta rece Harem? pa sta ce mi harem kad ti oces da mi nabijes status admina a da mi uzmes Skali, epa ne moze :p :p axaxa, salim se bre hvala na podrsci!!!! Quote (mustafaalajmovi) bravo ovo je \za deset svaka vam cast Hvala puno!!! Ako je neko zainteresovan za intervju, koji cu emitovati u emisiji, kao sto je danijela uradila, bez straha, do duse bila je pod dejstvom alkohola ali nema veze, ipak je pomogla u realizaciji emisije, ono sto sam hteo da kazem je da ako je neko zainteresovan za intervju , koji cu emitovati u emisiji neka se javi ovde u temi, meni na privatno, ili na nenad@extracafe.rs .... Za intervju Vam je potreban samo mikrofon preko koga cete snimiti Vas glas, ja Vam posaljem pitanja vi odg, snimite se i posaljete mi snimak, to je to! kao sto je Danijela uradila! Takodje ako neko ima bilo kakav predlog vezan za emisiju neka samo kaze!

|
|
| |
|
|
post # 32 | 08.05.2011 , 8:25 AM
|
Quote (MolderFBI) kao sto je danijela uradila, bez straha, do duse bila je pod dejstvom alkohola ali nema veze ali malo.... samo ti znas kako sam masila slova ( na fb chat nisam smela da se pojavim ) 
Ko si ti?
|
|
| |
|
144 poruka na forumu
| |
10
| |
18
|
|
| |
|
|
post # 35 | 11.05.2011 , 8:57 PM
|
Quote (albin_g) Ali ne jednom mjesečno iz razloga što za mjesec dana na forumu kao i u download bazi može se skupiti mnogo toga pa da ono baš zanimljivo propustiš Bolje jednom sedmično, obavjestiš o novostim, ako je neko dao intervju još boljei tako Emisija ide jednom nedeljno, ako si slusao drugu epizodu emisije, pomenuo sam da zbog slusanosti emisije, emisija u buduce ide jednom nedeljno.. Quote (albin_g) Ideja je super Jos jednom Hvala na podrsci Uskoro bice objavljen specijal emisije ---> a o cemu se radi u tom specijalu ostavicu da bude misterija! Sto se tice, standardne emisije, Ako je neko raspolozen za intervju naj-kasnije neka nam se javi do petka, jer svake subote krece snimanje, montiranje i tonska obrada emisije, a u subotu uvece , najkasnije do nedelje uvece emisija se objavljuje!

|
|
| |
|
|
post # 36 | 12.05.2011 , 9:26 AM
|
Quote (MolderFBI) Uskoro bice objavljen specijal emisije ---> a o cemu se radi u tom specijalu ostavicu da bude misterija! aj sada me moja znatizelja muci i volela bih da znam sta je to e da.. setila sam se.. mogao bi da napravis neku muzicku top listu ( top 10 ili 5 ) i da.. emisije o vrsti muzike ( pa da daju intervjue oni koju slusaju npr. techno ili folk, itd. ) 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 37 | 12.05.2011 , 3:49 PM
|
Quote (DxD) aj sada me moja znatizelja muci i volela bih da znam sta je to Ae reci cu, bice to specijal o snimanju emisija, Posto dok snimam emisiju ima milion gresaka, bisera i ispada, pa se onda to u montazi isece, e te stvarcice ti biseri i ispadi, napravicu specijal u kome cu emitovati to.... Quote (DxD) mogao bi da napravis neku muzicku top listu ( top 10 ili 5 ) Draga moja Danijela, ocigledno ne pratatis moje teme, http://www.extracafe.rs/forum/61-1946-1 napravio sam ja to odavno ali, posto je bila slaba zainteresovanost odustao sam.. Plan je bio sledeci ja postavim anketu vi glasate i predlazete pesme za sledece nedelje izbor, i onda od tih pesma za koje ste glasali, ja napravim emisiju DOMACU I INOSTRANU TOP LISTU.. nesto slicno je bilo kod mene na radio stanici pre, pa sam mislio i ovde, medjutim posto niste bili zainteresovani, samo sam objavio ko je pobdio nisam nista pravio gle http://www.extracafe.rs/forum/61-1946-1

|
|
| |
|
|
post # 38 | 12.05.2011 , 7:47 PM
|
MolderFBI, ja ovo nisam videla izvini, ali uopste ja ovo nisam niti videla niti znala za ovo 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 39 | 12.05.2011 , 9:12 PM
|
Quote (DxD) MolderFBI, ja ovo nisam videla izvini, ali uopste ja ovo nisam niti videla niti znala za ovo qq pa duso moja kupi corke, da bolje vidis :P

|
|
| |
|
|
post # 40 | 12.05.2011 , 9:31 PM
|
MolderFBI, hahahhah ocigledno sam slepa 
Ko si ti?
|
|
| |