Pa zavisi od prilike , ne mogu da izađem u trenerci u grad , ili na fakultet ili posao , djeluje malo neozbiljno ..
A i oduvijek mi je ljepše vidjeti sređenu djevojku nego , onu koja izgleda kao da je tek ustala a trenerka koliko god bila lijepa i kvalitetna i ne znam kako da vam stoji djeluje tako i takav utisak odaje ...Opet nisam ni za to da se non stop šljašti s' tim računam na uske , uske mnogo farmerke neke štiklice od 15-16 cm , majčicu običnu bez mnogo detalja ili ipak neku lijepu košuljicu i preko sakoić u boji cipela , i na to neku lijepu veliku torbu
Preopširna sam al' sta cu takva sam kad se radi o odjeci , obuci i slicnim stvarima ..mwahh
xoxo
Added (03 Oct 2012, 2:27 AM)
---------------------------------------------
ningo89, Quote (Max_Peric)
i kako bi se slagao gornji deo trenerke - suskavca sa farkama i patikama???
Nikako se ne bi slagao , licno ne volim to da vidim odaje utisak ''NIJE ME BRIGA KAKO IZGLEDAM''
a ni moje drugarice ne volee to pa eto govorim ti u ime nekih 10-tak zena . pa ti prosudi sam mislim kad si vec pitao i uvijek gledaj nek' tene budu bijele .. bijele kao snijeg i da imas dobar sat vecina zena to uoci .. ali patike-tene-cipele ( cipele uopste ne volim vidjet na frajeru al' eto govorimo o obuci) pazljivo biraj 70% zena to gleda ..