Ko ovo pogodi...
|
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 41 | 31.05.2011 , 7:24 AM
|
Ti stvarno Sladjo nisi ucila istoriju.... Kad budete spremni za ISTINU,ja cu Vam podariti pricu -KOLUMBOVO TRECE JAJE 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 42 | 31.05.2011 , 10:34 AM
|
hajd bogati da cujem i to 

|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 43 | 04.06.2011 , 1:23 PM
|
KOLUMBOVO TRECE JAJE Prica datira iz legendi starih naroda Amerike i do danasnjih dana nije potvrdjena. Kao sto znate iz prethodnog izlaganja,Kolumbo je imao tri jajeta. Kad su Amazonke to videle resile su da to odseku i uzmu sebi za amajliju,a Kolumba puste na miru(ne na MIRU SKORIC). Kolumbo,ponizen,povredjen i uvredjen,otplovi dalje da vida svoje medjunozne rane,a LEGENDA O TRECEM KOLUMBOVOM JAJETU od tog trenutka pocinje da zivi.... Kao sto sam Vas prethodno upoznao,jedna vesela Amazonka je noseci ceger sa sveze kastriranim jajcima chicha Kolumba,veselo skakutala kroz sumu masuci onim cegerom gore-dole,pri cemu jedno jaje ispadne iz istog ,pade na zemlju ,na njega nagazi druga Amazonka ,okliznu se i pade na glavu tesko se povredivsi. Od tog dana to mesto zovu KOLUMBOVO JAJE ili na Amazonskom DISMR PUNO. Stotinama godina ovo mesto obozavaju urodjenici,na njega dolaze ,pogotovo nerotkinje zene ,da se poklone senima prvog KOLUMBOVOG JAJETA. A sta je bilo sa drugim i trecim? E to pisem u sledecem postu.... Dok procitas ovaj i pozelis da cujes dalji tok ove price. 
|
|
| |
|
post # 44 | 05.06.2011 , 7:54 AM
|
"ja sam shpijun idem da se presvicem" xD
the game maker
|
|
| |
|
post # 45 | 06.06.2011 , 6:57 AM
|
procitano 

|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 46 | 06.06.2011 , 9:34 AM
|
Drugo Kolumbovo jaje ,slavne ratnice -Amazonke,uz silan napor pri prolasku kroz dzunglu i stalne borbe sa neprijateljski nastrojenim i napaljenim alfa muzjacima,konacno donesose do vrhovne svestenice svoga plemena koja se zvala CAJE USHAKARLE (sto u prevodu sa amazonskog znaci-UBICU TE GLASOM). I tada, uz plemenske vatre, svestenica naredi da se svi stari totemi i amajlije spale,a da se drugo i trece Kolumbovo jaje iskoriste kao nova svetinja Amazonki. Sto su sve Amazonke zdusno prihvatile,celivajuci ruku svestenice i svoj novi amulet. Osim... Sto je jedna starija,visoko cenjena ratnica po imenu LAKAR TEPON (u prevodu MATORA RUZNA KUCKA) bila,sto bi rekli bosanci,antiprotivna! Ona je dugo govorila o stetnom uticaju bledolikih jaja na plodnost Amazonki ,kao i o raznim nevoljama koje one mogu doneti njenom narodu-istrebljenje,radijacija,manjak ozona,ozonske rupe,smak sveta itd. Ali .napaljene,mlade i neiskusne ratnice Amazonije,nisu zelele da cuju vapaje iskusne MATORE RUZNE KUCKE i odredise centralno mesto u svom selu za postavljanje novog totema. Da bi sve to uverljivije izgledalo,mlade ratnice Amazonke,se dosetise i krenuse u ratni pohod na daleku zemlju Aleksandra Makedonskog,ohrabreni novim amajlijama. A i da otmu cuvenog makedonskog umetnika i kipara koji je svojim rukama cinio cudesa ,ostavljajuci trag u vremenu i prostoru,koji se osecao nadaleko... Njegovo ime je KIBO 31 i ceo tada poznati svet od Amazonske plemenske zajednice preko GRANDILENDA do cele Macedonije,divio se njegovom umetnickom talentu. Sta on napravi to traje vekovima! Nakon dugih i teskih borbi,jednosise ratnice ,otimaju umetnika KIBO 31 (sto u prevodu znaci 3 DEBILA U TELU JEDNOG ili skraceno 3u1). Odvode ga u svoje selo i tamo ga primoravaju raznim bludnim radnjama,da im on napravi od jedne velike stene novi totem koji ce trajati za vjeki vjekov... E Sladjo,ako te i dalje zanima nastavak price-javi...
|
|
| |
|
|
|
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 50 | 16.11.2011 , 5:11 AM
|
koliko se sjecam price,mislim da je bilo reci o nekom jajetu ili jajima,tako nesto...budale,d asu ga kastrirale,ameriak bi ostala kanadjanima:)
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 51 | 03.09.2012 , 0:45 AM
|
Pa neznam.....sta ja znam mozda se rasplakao i one se smilovale na njega i pustile ga da ide svojim putem 
|
|
| |
|
post # 52 | 08.09.2012 , 2:18 AM
|
Zato što je Kolumbo bio beo a tamo su valjda svi bili crni. Kada su videle njega, prvog belca, mislile su da je bog.
|
|
| |
|