Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

  • Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Forum » Ostalo » Korpa » Toliko te volim, zidu moj, udaću se za tebe!
Toliko te volim, zidu moj, udaću se za tebe!







poruka na forumu
REP OFF



post # 1 | 04.04.2009 , 10:15 AM

Jedna 54-godišnja Šveđanka pokazala je da krilatica "ljubav je slepa i ne poznaje granice" zaista stoji!

Eija-Rita Berliner-Mauer iz Švedske, naime, udata je za Berlinski zid, odnosno njegove ostatke! Ona nije imala problem sa tim da pronađe idealnog partnera, nego je jednostavno ne privlače muškarci, već zidovi!

Ona je na svojoj veb stranici napisala da je seksualno privlače objekti sa uporednim linijama, poput zidova, ograda, šina... Eija-Riitta i njoj slični u predmetima vide živa bića sa dušom, a ona se, zbog velike ljubavi, udala za Berlinski zid 17. juna 1979. godine ispred nekoliko svedoka!

Kaže da je Berlinski zid privlačio još dok je bila mala, odnosno kada ga je prvi put ugledala na televiziji. Ljubav na prvi pogled, zar ne? Od tada je počela da skuplja "NJEGOVE" fotografije, i da štedi kako bi ga "srela".

Srce joj se slomilo kada je Berlinski zid srušen 1989. godine i to priznaje na svom sajtu. "Ono što su uradili bilo je užasno. Osakatili su mog supruga!". Nikada od tada nije otišla da vidi muža", ali ima njegove ostatke, kao uspomenu.

Ona kaže da to što ju je privlačio Berlinski zid nije imalo veze sa politikom, već da je reč o "emotivnoj i seksualnoj vezi".

"Osećaj ljubavi je uvek isti - objekat te ljubavi može da bude različit, ali osećaj je sam po sebi uvek isti. U mom slučaju, radi se o zaljubljenosti u Berlinski zid. Naš odnos je uvek bio iskren i pun razumevanja. Uvek sam se trudila da ga zadovoljim", piše ova Šveđanka.

Za Kineski zid kaže da je "privlačan", ali da smatra da je njen "muž" (Berlinski zid) seksepilniji!

Na raznim forumima već se diskutuje o "nastranoj" ljubavi 54-godišnje Šveđanke, a javljali su se i ljudi koji tvrde da vode ljubav sa svojim frižiderima, knjigama, laminat podovima...!!!



Fajlovi: 0468482.jpg (65.4 Kb)


Forum » Ostalo » Korpa » Toliko te volim, zidu moj, udaću se za tebe!
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: