Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

Archive - read only
Kako bi ste odreagovali kad bi vam "polovina" udarila samar?

577
poruka na forumu
548 3795

post # 61 | 25.11.2012 , 5:41 PM

Jeste , a ja sam bila dovoljno naivna i zaludena i splasena da ostanem s njim jos neko vrijeme... i da zivim u uvjerenju da sam sama za to kriva.

svom srecom izasla sam iz te "veze" prije nego je postalo stvarno gadno. i shvatila cijelu pricu kao veeeeliku zivotnu lekciju promijenila sam se od onda, puno.. poradila na sebi, razvila se kao osoba.. u pozitivnom smjeru. da nije svega toga bilo, mozda sad ne bih bila ovdje gdje jesam, takva kakva jesam. s' te strane mozda mi je cak i drago. jer sam iz te situacije izasla kao feniks - ponovo rodjena, jaca, bolja. a on ce, sudeci po onom sto sam cula o njemu godinama kasnije, vjerojatno uvijek ostati jadnik kakav je bio i onda. :/

Jednom sam davno na ulici dobila šamarčinu od nekog debila.
Lik se upucavao, dopizdilo mi, nabila sam mu kornet s'pola sladoleda na nos. Kompa mu se upišao od smijeha, a on je meni uredno rekao : A sad ću ti opalit šamarčinu. Uhvatio me za ruku da ne pobjegnem i zviznuo me. Zalijepila sam se za zid, raskrvarila mi se arkada. Najbolje od svega je da je ulica bila krcata ljudi i niko nije ni malim prstom mrdnuo.
Naravno da sam ga tuzila i dobila tuzbu .
Sad je taj vjerojatno ponosan muž i otac i makljeta obitelj vikendima.
Ovo je jaaako razlicita situacija od od onog u prvom situaciji ( u vezi).

Ljudi ne bi trebali napadati ljude. Uopce. Ni samarat ih, ni gusiti, ni nabijati im hranu u lice. Bez obzira na spolove sudionika u prici.

Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !

♡ Visca el Barça ♡
2899
poruka na forumu
5196 19101

post # 62 | 22.12.2012 , 2:48 PM

Vratila bi mu :) ne istom mjerom nego troduplo vise ;)

Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°

84
poruka na forumu
13 227

post # 63 | 25.12.2012 , 5:43 PM

Ne bi oprostila.. To bi vremenom moglo da prerasta u nesto vise. nono

izgubljeno je samo ono, cega smo se odrekli..

195
poruka na forumu
25 852

post # 64 | 25.12.2012 , 6:46 PM

Poljubio bih je :D lol

834
poruka na forumu
212 1454

post # 65 | 25.12.2012 , 8:39 PM

nijedna do sada polovina nije imala razloga da me osamari :)

101
poruka na forumu
218 546

post # 66 | 25.12.2012 , 10:23 PM

Sve zavisi razlog zbog čega sam to dobio šamara :p
...ali do sada se to nije desilo :)
...možda bi sevnuo aperkat u bradu :) haha šalim se :p

Obrali smo bostan jer rodila nam njiva, do guše u govnima al se ipak pliva, bez plate i penzija isto ko i s njima,živimo od muzike samo da se svira, fudbal je na ulici kamen je stativa i pivo iz dragstora da bude nam gotiva, u društvu mnogo lakše je kad probleme imaš.....!

Search: