Da li ste ikada pisali gluposti u nekoj temi?
|
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 21 | 01.10.2011 , 9:24 PM
|
ne, nemam potrebe za tim... to uglavnom rade oni koji preko postova zele da postanu, urednici, modovi, admini... meni to ne treba, ovde sam iskljucivo da se zezam i salim... ovde sam dve godine, kad sam ja bila registrovana na ovaj forum, samo nas je 10 pisalo po njemu, sta vise bio je drugaciji chat pa smo vise sedeli na chatu, u poslednjih godinu dana krenuo je da se razradjuje forum, a poslednjih par meseci, doslo je mnogo korisnika koji su na kontu postova po forumu trazili da postanu nesto na sajtu...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 22 | 18.10.2011 , 7:03 PM
|
Ne nisam... 
|
|
| |
565 poruka na forumu
| |
57
| |
210
|
|
| |
|
post # 24 | 18.10.2011 , 9:55 PM
|
zavisi od teme.....asta su to postovi???? 
|
|
| |
|
post # 25 | 18.10.2011 , 11:01 PM
|
ne pisem gluposti

|
|
| |
|
|
post # 27 | 19.10.2011 , 9:02 PM
|
Ne smem ni da gledam svoje postove starije od pola godine. :/
|
|
| |
|
post # 28 | 23.10.2011 , 3:44 PM
|
ne nisam
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
post # 29 | 23.10.2011 , 5:16 PM
|
Stanite malo. Treba prvo razmotriti sta su gluposti? Ali imajuci u vidu, da neko od nas postavi neko pitanje na forumu, i da ostali odgovaraju, mozda se i moze u nekom delu i procitati neke posalice. Jer znamo svi, da ne postoji glupo pitanje, nego glup odgovor.
Mada, ne mislim da su ljudi glupi, jer da su glupi skolovali se ne bi A ovde se treba opustiti, pa cak i ako to smatra neko lupetanje da ne kazem gluposti 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 31 | 23.10.2011 , 8:44 PM
|
Quote (zulj) asta su to postovi???? A šta da kažem na ovo? Kupi mi majko top! Quote (milospravicar) ja sam jednom Dovoljno 
|
|
| |
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
| |
161 poruka na forumu
| |
82
| |
376
|
|
post # 33 | 23.10.2011 , 9:47 PM
|
pa uglavnom ne... mozda mi se neka omakla 

|
|
| |
|
post # 34 | 24.10.2011 , 3:13 PM
|
Nisam sigurno osim ako je tema neka sala onako kao alkohol i zene pa se zezamo inace pisem kako mislim 100%
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
507 poruka na forumu
| |
25
| |
327
|
|
post # 35 | 24.10.2011 , 3:25 PM
|
Mozda,ne secam se... 
|
|
| |
|
|
post # 37 | 14.11.2011 , 8:36 PM
|
Quote ($TelE) Ma nista,nista Hahaha, ma da, postovi nisu ništa. Nebitno nešto!
I ako je zezanje u pitanju, to je šala, nisu gluposti. Ja ne pišem gluposti, nisam takva osoba. A ima osoba koje pišu takve gluposti i nepovezano sa temom, da bi ih odma kaznila da mogu. U redu je šaliti se, to je jedno. Ali lupetati onako bezveze, jer misliš da si tako zanimljiv i dobijaš postove, nema smisla.
|
|
| |
|
post # 38 | 14.11.2011 , 9:14 PM
|
Salila se jesam ne znajuci da ce ta sala na nos da mi izadje Inace uvek samo iskreno
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 39 | 17.11.2011 , 7:06 PM
|
niakd nsiam pisoa gluposti,ja samo pisem vjerodostojne informacije koej mi salej moj mozak pa dok to proidej proce sobrad eu malom mozgu ja vec iamm dojavu iz usiju st ad anapisem,tako da to nisu gluposti vec cist profezionalizam na bazi vjerodostojnosti napsianog psota pa u sprezi sa istim ja s epozivma na peti amadman i ovo necu komentarisati:)
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 40 | 22.12.2011 , 3:08 PM
|
desi se i normalnom coveku, a kamoli meni... 
:P
|
|
| |