JK - Plava Seherezada
|
|
|
post # 61 | 02.10.2011 , 9:17 AM
|
Ma Diva bre @Badule crkni 

|
|
| |
|
post # 62 | 02.10.2011 , 9:53 AM
|
Ko si ti?
|
|
| |
275 poruka na forumu
| |
52
| |
133
|
|
post # 63 | 02.10.2011 , 11:26 AM
|
WTF ... ona plava seherzada , a niđe veze fanovi ''dive'' nemojte ovo da shvatate licno ali ona ima vise operacija na sebi nego (pokoj mu u dusi ) Michael Jackson 
One love, one heart.
|
|
| |
|
post # 64 | 02.10.2011 , 12:23 PM
|
Ne mrzim nikoga, pa tako ne mogu i doticnu gospodju, majku dvoje dece, koja ce danas sutra slusati stihtove svoje mame, koji su veoma poucni za psihicki razvoj dece koja kasnije postanu barbike, praznih mozgova, misleci kako je super i cool ne znati nista, i znati samo reci: ''Moze mi se, ja sam riba"! Opet taj pojam riba, ne shvatam, kako sebe covek, homosapijens moze porediti sa zivotinjama i to vodenim, ali u drugu ruku i shvatam ribe ne govore, a i one su mnogo lepe kad ne pricaju.
Elem, da se vratim da doticnu, ne slusam njene pesme, taman da su mi jedina opcija preostal, iz gore navedenog razloga, sto ama bas nista pametno ne mogu da cujem od nje. Po pitanju sta je sve stekla, bravo! Ukljucujuci i muza fudbalera sa dve leve noge. Opste je poznata njega recenica: Da vodi ljubav mozgom. Tek nedavno sam shvatila zasto je to tako, mnogo puta su joj stavili do znanja da pevati ne zna pa verovatno radi toga stvorila se ta ljubav.
Ne shvatam ovu mladez kako mogu da je slepo prate, ali verovatno imaju sindrom roba! Kad slucajno nesto nametne i postanes njihov rob, pa ih i vremenom zavolis. E ja bih rekla da je to.
Ziveo rock!
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 65 | 02.10.2011 , 12:41 PM
|
Maknite bre travestitu trujete decu ovde !!!

|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 66 | 02.10.2011 , 4:27 PM
|
Kad je cujem navru mi krv,znoj i suze.... 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 67 | 02.10.2011 , 5:13 PM
|
Quote (badule) Kad je cujem navru mi krv,znoj i suze.... Uz mogucu dijareju 
|
|
| |
459 poruka na forumu
| |
54
| |
458
|
|
post # 68 | 02.10.2011 , 5:35 PM
|
Quote (Leksi) Ne mrzim nikoga, pa tako ne mogu i doticnu gospodju, majku dvoje dece, koja ce danas sutra slusati stihtove svoje mame, koji su veoma poucni za psihicki razvoj dece koja kasnije postanu barbike, praznih mozgova, misleci kako je super i cool ne znati nista, i znati samo reci: ''Moze mi se, ja sam riba"! Opet taj pojam riba, ne shvatam, kako sebe covek, homosapijens moze porediti sa zivotinjama i to vodenim, ali u drugu ruku i shvatam ribe ne govore, a i one su mnogo lepe kad ne pricaju.
Elem, da se vratim da doticnu, ne slusam njene pesme, taman da su mi jedina opcija preostal, iz gore navedenog razloga, sto ama bas nista pametno ne mogu da cujem od nje. Po pitanju sta je sve stekla, bravo! Ukljucujuci i muza fudbalera sa dve leve noge. Opste je poznata njega recenica: Da vodi ljubav mozgom. Tek nedavno sam shvatila zasto je to tako, mnogo puta su joj stavili do znanja da pevati ne zna pa verovatno radi toga stvorila se ta ljubav.
Ne shvatam ovu mladez kako mogu da je slepo prate, ali verovatno imaju sindrom roba! Kad slucajno nesto nametne i postanes njihov rob, pa ih i vremenom zavolis. E ja bih rekla da je to. Ne cuh i ne procitah nista mudrije! 
Spakovah uspomene,tragove borbe,umornu dusu,opet na pocetku... Gledam u u unutrasnjost,jedine ostale tajne duboko skrivene... Vreme je da se krene u bolje sutra...sa sesirom....
|
|
| |
|
post # 69 | 02.10.2011 , 5:44 PM
|
Quote (Riddler79) Ne cuh i ne procitah nista mudrije! Hvala Riddler 
|
|
| |
|
post # 70 | 02.10.2011 , 10:35 PM
|
@DXD, I LOVE YOU :P nije bitno dal te drugi vole, ja te volim umesto swih <3 Mada nemam pojma sta je pisac hteo da kaze zadnjom recenicom 

|
|
| |
|
|
post # 72 | 09.10.2011 , 10:45 AM
|
Kad si tužan sjeti se da si ŽIV, i ZDRAV !! .. i da ti Jelena Karleuša nije ništa u rodu 

|
|
| |
507 poruka na forumu
| |
25
| |
327
|
|
post # 73 | 09.10.2011 , 1:29 PM
|
|
|
| |
|
|
|
post # 76 | 10.10.2011 , 12:46 PM
|
Trandza pravi...
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 77 | 16.10.2011 , 9:08 PM
|
Ha ha ha ha
Dobro,dosta smo je pljuvali narode... Ukusi se razlikuju,tako da o njima ne vredi raspravljati.... Neka peva zena,ako voli,sta da joj radimo? Mi sto to ne volimo necemo je slusati,oni koji je vole-blago njima,neka je slusaju... 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 78 | 22.02.2012 , 5:16 PM
|
Korpa
|
|
| |