Kako smuvati devojku?
|
|
363 poruka na forumu
| |
65
| |
485
|
|
post # 21 | 07.04.2012 , 11:58 PM
|
Lol kakva crna pravila sa interneta O.0, nista ti to ne pomaze ispasces jos veca budala jel ces samo o ovome razmisljati i kako da ne uprskas, i bas tada ce se to desiti. Treba se jednostavno upustiti u razgovor i pricati najvise o njoj i celo vreme nesto pitati ( nemojte cutati). I da ako vec ocete nesto na duze vreme onda nemojte "Odmah za guzu". Zapravo nema nikakvih pravila, treba biti opusten i budi ono sto jesi. Mada ideja sa jagodama nije losa 
|
|
| |
|
post # 22 | 08.04.2012 , 0:04 AM
|
Bacis kesu bombona ispred nje i kazes "Na mala rsci" 
|
|
| |
Dete debil... xD
|
post # 23 | 08.04.2012 , 10:45 AM
|
Quote (Ilir:D) lako je to, samo treba je voljeti i sam ces primjetiti, da radis nesto sto nisi ni pomislio da si spreman uraditi da je zadivis, bitno je da se volite, i ostalo je ne bitno
lepo receno...
a uwo uwek upali... 
JA ██████ 100% 
|
|
| |
|
post # 24 | 08.04.2012 , 11:10 AM
|
!!!
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 25 | 18.04.2012 , 11:42 AM
|
Ja imam periode po mesec dana kada ne mogu da ih skinem sa vrata a imam i period mesec dana kada je stvarno susha xD
A ne znam nisu sve iste u tom pogledu, mada u sustini jesu iste xD ali sto se tice toga nisu, ma kod neke pali nesto kod neke ne,kod neke bas pale klinacke fore ,ali stvarno ono, tipa koliko je sati,ona krene da gleda na sat, ti se oseres da je vreme da se upoznamo itd itd , gluposti te balavije,a negde pali kada si ozbiljan, ujedno duhovit i kada joj olako pridjes...
Zavisi ,mesto,situacija itd itd...
|
|
| |
|
post # 26 | 01.02.2013 , 5:01 PM
|
To ti je duso talent ili ga imas ili ne ako ne cekaj da te neka smuwa a ti se ne brani 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 27 | 02.02.2013 , 2:41 AM
|
jeste talenat = morm i ja upisati tu skolu za talente da se malo i na mene lepe cure ko muve na gov. mislim na leepak a ko vodi tu skolu za talente jer neko sa ovog sajta ili ... 
!!!
|
|
| |