Kineski horoskop (znakovi, znacenja, i uopsteno)
|
|
|
post # 21 | 01.09.2011 , 10:27 PM
|
rodio sam se u godini KONJA u vremenu ZMAJA zivim kao PAS jedem sto i STAKOR cecam kao ZEC debo sam ko SVINJA inteligentan sam ko MAJMUN jak sam kao BIK lep sam kao TIGAR a glas mi je ko u PETLA kada se prehladi
pa sam cak i 3 stvari od svih ovih tacno naveo mozete li zamisliti kakva li sam ja tek KREATURA 
!!!
|
|
| |
|
post # 22 | 02.09.2011 , 2:53 AM
|
Sto se mene tice sve je tacno. pas, pas. 
|
|
| |
|
post # 23 | 05.09.2011 , 9:50 PM
|
Quote (SasaKi0230) Pas
Osobe rođene u znaku psa poznate su kao odane, poštene i iskrene osobe. Krasi ih popustljivost i tolerancija. Dobro prosuđuju situacije i znaju donijeti ispravne odluke. Prema poslu se odnose pošteno, marljivi su i dobri radnici. Znaju saslušati suprotni spol ali se teško otvaraju prema drugima. Kompatibilni znakovi su Tigar i Konj.
ovo mi se cini kao istina 
|
|
| |
|
post # 24 | 06.09.2011 , 12:59 PM
|
Ja Koza Koza
Pomalo nesigurni i nespretni. Odlikuje ih kreativanost, pažljivi su i dobroćudni. Teže zanimanjima koja su vezana uz umjetnost. Nisu discplinirane osobe, bježe od odgovornosti. Zbog svoje umjetničke prirode, loše periode u životu mogu okrenuti protiv sebe. Kompatibilni znakovi su Svinja i Zec.
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 25 | 06.09.2011 , 6:02 PM
|
Koza
ma daaaajh - TI nema sanseee - ti si moj andjeo
ja kao rekoh - konj - zmaj 
!!!
|
|
| |
|
|
post # 27 | 06.09.2011 , 8:59 PM
|
Ja ispao bik... A mislio sam da sam svinja -.-
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 28 | 07.09.2011 , 7:25 AM
|
Bemu sve smo neke domace zivotinje Znaci Mortal ti si bok pa dobro onda da sam ja koza 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
105 poruka na forumu
| |
17
| |
322
|
|
post # 29 | 19.03.2012 , 0:19 AM
|