|
Biramo Miss Extra Cafe-a
|
|
|
|
post # 201 | 10.06.2012 , 5:45 PM
|
|
|
| |
|
|
post # 202 | 10.06.2012 , 5:47 PM
|
a jel moraju da budu u vlaznim majicama?
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
|
post # 203 | 10.06.2012 , 5:54 PM
|
Vagabond83, hehehe, ne moraju... 
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
|
post # 204 | 10.06.2012 , 6:17 PM
|
tanja moras i ti da se prijavis ako ne ja cu te prijaviti 
Be my love?
|
|
| |
|
|
post # 205 | 10.06.2012 , 6:44 PM
|
JahRastafarI93 onda bih se naljutila na tebe... 
|
|
| |
|
|
|
post # 207 | 11.06.2012 , 1:33 AM
|
Quote (ikica5) a sta je nagrada??? Dolazis kod mene da beres krastavcice. Veruj mi, ne zelis da pobedis. 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
|
|
|
post # 210 | 11.06.2012 , 12:26 PM
|
Quote (ikica5) a sta je nagrada??? Eto... videla si sama sta su nagrade, pobednica dobija krastavac tj. krastavcice i putovanje, sta ces bolje od ovoga... 
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
|
post # 211 | 11.06.2012 , 12:38 PM
|
Ja biram Tanju, iako ona mene ne bira 
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
|
post # 212 | 11.06.2012 , 12:53 PM
|
OgnjenR23, hehehe, ne mozes da biras Tanju kad se ona ne takmici... A otkud ti znas da ja tebe ne biram, cek samo kad se prijave jos kandidati pa kad ubacim i tebe u anketu videces... 
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
|
post # 213 | 11.06.2012 , 1:08 PM
|
E bas da vidimo :P
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
Dete debil... xD
|
|
post # 214 | 11.06.2012 , 3:24 PM
|
Quote (Vagabond83) Ja glasam za Malu Bancy.
jel to zbog znaka?? xwala... 
JA ██████ 100% 
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
|
post # 215 | 11.06.2012 , 3:35 PM
|
JA glasam za Moniku 
|
|
| |
|
|
post # 216 | 14.06.2012 , 10:35 AM
|
meni su rekli da se prijavim...pa eto 
Love is composed of a single soul inhabiting two bodies. A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous. I have found the paradox, that if you love until it hurts, there can be no more hurt, only more love.
|
|
| |
|
|
post # 217 | 14.06.2012 , 10:49 AM
|
Quote (Bancy) jel to zbog znaka?? xwala... Ne nego zbog harizme. 
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
|
post # 218 | 14.06.2012 , 11:09 AM
|
Love is composed of a single soul inhabiting two bodies. A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous. I have found the paradox, that if you love until it hurts, there can be no more hurt, only more love.
|
|
| |
|
|
post # 219 | 14.06.2012 , 11:36 AM
|
A gdje ima tema posebno sa slikama, tih koji su u izboru 
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
|
post # 220 | 14.06.2012 , 12:34 PM
|
IgorPhotography, pa nema jos, treba da se napravi nego nema dovoljno kandidatkinja, samo ikica5, Bancy i evo sada Misy... Ajde jos dve pa da pravimo anketu za glasanje. 
|
|
| |