Da li se iznervirate kad cujete kad beba vristi
|
|
I <3 Paris!
|
post # 41 | 19.02.2012 , 10:49 PM
|
Quote (Almir_) pa ne smeta mi ako beba plače minut - dva pa ga roditelji ušutkaju, nahrane, uspavaju .. ali kad vidim kakvih ima roditelja pa puste djecu da hodaju k'o da su to kokoši jbt .. Slazem se 
Prokleto zao mi, sto talenat za ljubav Bog mi ne podari!
|
|
| |
|
post # 42 | 24.03.2012 , 10:23 PM
|
Ne bi me to nerviralo. Inače ne mogu da slušam plač i vrištanje. Baš sam nedavno gledala video nekakav gdje dijete vrišti i nisam mogla to slušati. Žao mi je te djece iako možda i ne postoji jak razlog za plač.
A što se tiče beba. To je normalna stvar i to se ne može samo tako promjeniti.
|
|
| |
|
|
|
|
post # 46 | 10.04.2012 , 1:59 AM
|
Ne smeta mi u poslednje vreme, navikao na bratanca i kada vristi bas mi je svejedno 
Sta se setas po mom profilu jedan!
|
|
| |
|
post # 47 | 10.04.2012 , 8:27 AM
|
ma obicno me nerviraju roditelji te male dece ili beba...ja imam u rodbini male dece,ako zaplace i vristi uzmem i pronosam ili se prosetam 
|
|
| |
172 poruka na forumu
| |
75
| |
682
|
|
post # 48 | 10.04.2012 , 12:22 PM
|
Kolko vidim većina od Vas nije bila u ulozi roditelja.Ja sam kroz sve to prošao i rado se sećam toga vremena, i voleo bi kada bi mogao da ponovo prođem kroz taj period.Svaka beba svojim plačem vam govori da joj nešto fali, i hvala bogu da je tako jer kako bi ste znali da li je beba gladna, žedna, ukakana,nenaspavana.... ako ne bi plakala?Svaki roditelj po plaču (načinu na koji plače),trebalo bi da zna šta bebi fali.I da ne zaboravim, svako ko ostane hladnokrvan dok beba plače je bezosećajna osoba.
I da, nemogu da podnesem roditelje koji su hladni i glume cool face dok im beba plače.
Poruku je menjao/la G@m€R - Utorak, 10.04.2012, 12:32 PM
X
|
|
| |
|
post # 49 | 09.06.2012 , 11:23 AM
|
Nikada me to ne moze iznervirati. Jer njima je plac opstanak. Nacin da dobiju negu, hranu, i sve ostalo Cak i kad odrastu pa koriste plac kao sredstvo da im mama ili tata kupe igracku, ni tada, jer vise me iznervira roditelj, koji je sebi dopustio, da jedno bebce manipulise s njim. 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 50 | 09.06.2012 , 3:57 PM
|
Da zveknes bebu?
JEBEM ti svet gde ide.... svestan sam da za ovo velikim slovima mogu da dobijem ban,ali ne moze se drugacije iskazati ova emocija.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 51 | 09.06.2012 , 5:54 PM
|
Ako gledam film ili pricam sa nekim onda mi smeta,ovako ne.
BOXI
|
|
| |
302 poruka na forumu
| |
54
| |
942
|
|
| |
|
|
post # 54 | 09.06.2012 , 10:53 PM
|
Da udaris Bebu? Da li si ti normalna osoba?Mozda da posetis psihijatra u skorije vreme Bebe su u glavi "Blanko" listovi...tako da vriste i placu samo ako im nesto fali ili ih nesto boli...ima milion stvari koje mogu uticati na to...(glad,grcevi u stomaku,rast zuba,kad se ukaki ili upisa pa je pece) a i kako neko rece to je jedini vid komunikacije kojim Beba moze da ti stavi do znanja da nesto nije u redu...jer kako bi inace znao ako se ona ponasa normalno? Mene ne nervira cak sta vise mi je zao...ali pozeljno je da bebe malo cesce placu jer tako razvijaju svoja pluca (naravno sve u granicama normale...mislim ne da se pusti dete da ti vristi a ti da cooliras) Vas koje nerviraju ocigledno nemate svoju decu...ali i to ce se promeniti jednog dana 
Poruku je menjao/la Hectore - Subota, 09.06.2012, 10:58 PM
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
post # 55 | 10.06.2012 , 0:43 AM
|
Kad tvoje dijete plače nema toga što čovijek ne bi uradio, ovo se odnosi na male bebe... jer u bilo kojem slučaju da malo dijete plače vezano je za neki problem...kao što je već nekoliko puta navedeno, ali današnja dijeca su vrlo mudra...od prvih dana života znaju što im paše a što ne... spavati u majčinom naručju je jedna od najtežih stvari koje se malo dijete mora odreći i tu se zna proliti puno suza... neprospavanih noći... i onaj tko kaže da nije tako... hmmm....tu imam posebno mišljenje za takve ljude. Kad malo veća djeca plaču... o tome bi se već dalo raspravljati...ali svaka mama zna prepoznati plač svog dijeta...da li je u pitanju bolest, tuga ili najobičnija razmaženost...i po tome djelovati... danas kad su mi djeca već pomalo odrasla lagala bi kada bi rekla da me dječiji plać ne živcira i poprilično zamjeram mama koje puštaju svoju djecu da plaču i da ništa ne rade da bi umirile dijete
:)
|
|
| |
Mallena
|
post # 56 | 27.02.2013 , 0:19 AM
|
Ma kakva je ovo tema????
Kako to moze da nervira???
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 57 | 27.02.2013 , 1:03 AM
|
Nema vece radosti! 
. . .
|
|
| |
|
post # 58 | 27.02.2013 , 10:29 AM
|
mene iznervira kada beba vristi ,a roditelji mu ili ne reauduju ili se deru....zasto nekome predstavlja problem uzeti svoje dete u narucje i malo ga nositi i maziti dok ne prestane da place ili vristi... 
|
|
| |
Smiley
|
post # 59 | 27.02.2013 , 10:30 AM
|
Quote (vuk-samotnjak) mene iznervira kada beba vristi ,a roditelji mu ili ne reauduju ili se deru....zasto nekome predstavlja problem uzeti svoje dete u narucje i malo ga nositi i maziti dok ne prestane da place ili vristi...
Zato pojedinima i zabraniti da budu roditelji jer to ne zasluzuju zaista
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |