Khm
|
|
|
|
post # 22 | 27.11.2012 , 5:44 PM
|
Quote (zoran009) Zasto se devojke plase da rade sexualne stvari bez zastite? Mogu potpuno da razumem zasto se plase jer naravno mogu da zatrudne nasom krivicom a sta ako ne zele jos?Zato,zastita je majka Naravno,lepsi je sex bez zastite ali nije sigurniji 
|
|
| |
|
|
post # 24 | 28.11.2012 , 0:08 AM
|
Ja nevidim razloga zasto se ne bi plasile...za one koje neznaju...postoje i pilule...tako da nemoras da koristis prezervativ...naravno to je sve u dogovoru s devojkom... Za one koje tvrde "trenutak zadovoljstva" ocigledno nisu imale pravi sex...jer da jesu znale bi da je to "Jedan trenutak OBOSTRANOG zadovoljstva" kod devojaka malo duze od trenutka A ako ti nije devojka vec ko zna koja...pa i ja bih onda radie imao zastitu nego da posle placam alimentaciju nekome ili da moram da se zenim zbog toga sto je dete napravljeno...a i ako je neznam dobro kako da znam da je ona 100% cista i da mi nece navuc neku bolest nedaj boze? Takodje mnogo teze ce devojka s detetom da nadje momka i osnuje porodicu nego ona bez deteta + tu su problemi s roditeljima,novcem i slicno...a jedan od glavnih problema je i to da je narod gleda kao da je nesto lose uradila...kao da se ostali ne j*bu i nemaju decu Imam komsinicu koja je dobila dete na takav nacin...recimo da je od popularne curice iz kraja spala da su joj drugari zene od 50-60 godina...za koje se zna da su bile "radodajke" u svojim lepim godinama
Poruku je menjao/la Hectore - Sreda, 28.11.2012, 0:09 AM
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
post # 25 | 28.11.2012 , 3:06 AM
|
nikada ne koristim to sranje...
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 26 | 28.11.2012 , 4:10 PM
|
Pa svi mi postojimo baš zahvaljujući nezaštićenom seksu! Ne želim zaštitu niti mi je potrebna jer biram s' kim idem u krevet da mjenjam često partnere (sedmično) onda bih je koristila ovako nema potrebe znam da osobi koja ima odnose sa mnom nije cilj da meni uništi život ni na kakav način ! Osim toga seks bez zaštite je potpuni doživljaj seks sa zaštitom nije¨. Mislim da sam sve rekla !
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |
|
post # 27 | 29.11.2012 , 6:03 PM
|
Quote (Adrijana_) Osim toga seks bez zaštite je potpuni doživljaj seks sa zaštitom nije¨.
Samo cu citirati ovo gore da si sve rekla i ako neko kaze isto je nije bas
U potpunosti se slazem 
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 28 | 03.12.2012 , 1:45 AM
|
Meni bi bar smetalo da me zovu sejalica i da u svakom cosku imam po jedno dete 5 Minuta slatko ceo zivot tatko. 5 minuta kao bajka ceo zivot majka. Da ne pominjem razne bolesti Ljudi.......obrni-okreni kondomi i kontracepcija su zlato
|
|
| |
|
post # 29 | 04.12.2012 , 2:42 AM
|
Quote (zoran009) Zasto se devojke plase da rade sexualne stvari bez zastite? I treba da se plašu! I muški treba da se plašu! Skoro su dvoje koje poznajem popili po bakteriju zbog radi seksa bez 'lastike! On zaradio od neke, a ona od njega. Nije šala! U novčaniku obavezno imati frišku zdravstvenu potvrdu urologa ili ginekologa zbog radi produbljivanja odnosa bez gumu! Ako imate partnera od povjerenja i pritom vas veže ljubav, svako strano tijelo je nepoželjno...

|
|
| |
64 poruka na forumu
| |
22
| |
91
|
|
post # 30 | 04.12.2012 , 4:24 AM
|
pitanje ti je glupo jarane,pa nece niko da u nju trpas,da sklepas djete,kud ce ga,a da cisti to je bezze,da se uda za tebe sjebat ce se u zivotu !!!!!!!!!!!!!!
btw : SEX SA ZASTITOM TI JE KO DA PERES NOGE U CARAPAMA 

|
|
| |
|
post # 31 | 15.12.2012 , 1:00 AM
|
Quote (Ammir) kakva ba zastia spucali mi krizu ogromnu nema se ni za kife ... koristi te kesu XD
Ma sta da stavim u kesu covece 
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 32 | 04.01.2013 , 8:48 PM
|
(zoran009) Zasto se devojke plase da rade sexualne stvari bez zastite? To su one mlade pocetnice i dobro je da tako razmisljaju,samo danas je sve manje takvih Mada sex sa ili bez zastite se ne moze porediti ako ce mo iskreno :D(mislim na kondom) Svaka druga zastita je ok ne ometa posao 
Poruku je menjao/la Srcemoje - Petak, 04.01.2013, 8:48 PM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |