|
Parada ponosa
|
|
|
|
post # 101 | 11.06.2012 , 10:42 PM
|
Quote (Leksi) I dalje stojim iz a svoje recenice da je najveca bolest MRZNJA! Jel...razmisli malo da li ja ako volim svoju zenu idem poulici drzeci je za sisu?Mrznja moze biti iskazana i u pasivnom obliku. JA nisam za to da Homoseksualce,narkomane itd... treba pobiti. Treba videti gde je nastao poremecaj,raditi sa njima . i izleciti ih.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
|
post # 102 | 11.06.2012 , 10:50 PM
|
Vagabond83, ajde budi realan sada i iskren. Ne znam u kom gradu zivis. Nije ni bitno. Bitno da ti taj grad pruza osnovno. Posao, dobar zivot (hrana itd...) Da li si ikada dok si setao ulicama svog grada video kako se dvoje muskaraca drze za ruke????
Elem, psiholozi tvrde da do homosksualizma moze doci ako vas je majka, sestra, tetka, strina napastovale kao decu, pa da ste se okrenuli ka muskarcima, druga tvrdnja je da to poremecaj hormona koji se ne tretira kao bolest nego mana, slicno sindromima. Ali ja smatram da ima i licni izbor.
Meni su ako cemo od mene krenuti najveci pederi oni koji vole da vide dve zene kako se ljube. Znam da ce me mnogi ispljuvati. Ali je tako!
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 103 | 11.06.2012 , 10:53 PM
|
Leksi, aman zeno nisam mislio opste o bojama.to je bio primer.preskocila si ceo post koji je bitan zbog primera. omg....
|
|
| |
|
|
post # 104 | 11.06.2012 , 10:57 PM
|
Vagabond83, nista ja preskocila nisam. Samo sam ti i dokazala da muskarci najvise nose boje koje su roze, ljubacaste, itd. I to oni maco, maco tipovi, znam ih hrpu.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 105 | 11.06.2012 , 11:03 PM
|
Quote (Leksi) Ne znam u kom gradu zivis Novi Sad.Quote (Leksi) Da li si ikada dok si setao ulicama svog grada video kako se dvoje muskaraca drze za ruke???? Jesam.Quote (Leksi) Elem, psiholozi tvrde da do homosksualizma moze doci ako vas je majka, sestra, tetka, strina napastovale kao decu, pa da ste se okrenuli ka muskarcima Pitaj te iste psihologe da lioni to smatraju poremecajem licnosti. A poremecaj je....pa poremecaj. Quote (Leksi) Samo sam ti i dokazala da muskarci najvise nose boje koje su roze, ljubacaste, itd. I to oni maco, maco tipovi, znam ih hrpu. Nisi ti meni nista dokazala.Nisam maco ali roza boju nebih obukao da mi je zivot ugozen(jb mi se ako sam primitivan)A ni jedan od mojih prijatelja nebi takodje.Tvrdim.
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
|
post # 106 | 11.06.2012 , 11:05 PM
|
Evo ti jednog psihologa ovde Vagabond, postoje nesuglasice oko toga da li je poremecaj ili je traumaticno stanje.
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
|
post # 108 | 11.06.2012 , 11:07 PM
|
Covek mrzi ono cega se boji. Nek se 'ebu iza zatvorenih vrata, meni vise zena 
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
|
post # 109 | 11.06.2012 , 11:09 PM
|
Quote (OgnjenR23) Evo ti jednog psihologa ovde Vagabond, postoje nesuglasice oko toga da li je poremecaj ili je traumaticno stanje. I da li je poremecaj ili trauma zdravo stanje ?
|
|
| |
|
|
post # 110 | 11.06.2012 , 11:11 PM
|
Quote (lemedragon) Ma treba ih sve pobiti, mrznja je zakon nema nista ljepse !!!!!
hmm 94 godiste a tako inteligentan, pravi dokaz zrelosti
Quote (OgnjenR23) Covek mrzi ono cega se boji. Nek se 'ebu iza zatvorenih vrata, meni vise zena
to care, svaka ti dala 
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
|
post # 111 | 11.06.2012 , 11:11 PM
|
Objasni ti meni jednu stvar, a strah je zdrav? Sta koga boli k. da li se oni vataju ili setaju? Zasto ljudi ne mogu da gledaju svoja posla?
Da li je on birao hoce li ga majka silovati ili neko drugi?
|
|
| |
|
|
post # 112 | 11.06.2012 , 11:18 PM
|
Quote (OgnjenR23) Da li je on birao hoce li ga majka silovati ili neko drugi? To mu daje za pravo da se seta go po ulici ili zadovoljava svog partnera pred svima? Ajde nemoj molim te.Ako tako mislis onda sam stekao pogresno misljenje o tebi.Quote (OgnjenR23) Zasto ljudi ne mogu da gledaju svoja posla A zasto oni moraju da to rade nasred ulice i provociraju i uznemiravaju time prolaznike?
PODSECAM da TEMA nije homoseksualizam,nego parada ponosa.
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
|
post # 113 | 11.06.2012 , 11:20 PM
|
Ne opravdavam to sto si naveo gore? Ali ako ti smeta da se to gleda? Da li ti smeta kada se ljube momak i devojka? nemoj da imamo dvostruke arsine?
Paradu ponosa ne podrzavam, to je egzibicionizam
|
|
| |
|
|
post # 114 | 11.06.2012 , 11:25 PM
|
Quote (Vagabond83) PODSECAM da TEMA nije homoseksualizam,nego parada ponosa. Rano si se sjetio. Uskoro će još jedna parada, sa ovom je završeno.
Lock
|
|
| |