Biramo Mistera EC-a za mesec septembar
|
|
|
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 21 | 01.09.2011 , 8:49 PM
|
samo da se zna da nisam za nikoga glaso milim da li ljepsa populacija spola trebala da glasa 
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 22 | 01.09.2011 , 8:59 PM
|
a gdje su zenske 
|
|
| |
|
post # 23 | 01.09.2011 , 9:17 PM
|
kako da glasam?Glas Dajem Darko 
Wolim i Wolecu:)
|
|
| |
|
post # 24 | 01.09.2011 , 9:20 PM
|
Quote (susheTZ) a gdje su zenske pa mister 
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
192 poruka na forumu
| |
46
| |
491
|
|
post # 25 | 01.09.2011 , 11:02 PM
|
Glasala 
promeni me
|
|
| |
|
post # 26 | 02.09.2011 , 0:04 AM
|
AMMIR95, napravio 10 profila glasa sam za sebe salim se ako pobjedis castis 
|
|
| |
|
post # 27 | 02.09.2011 , 0:41 AM
|
Quote (susheTZ) AMMIR95, napravio 10 profila glasa sam za sebe salim se ako pobjedis castis haha imam 2 profila na jednom sam zaboravio pw a drugi je ovaj sto koristim P.S jos nisam nizakoga glaso !
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 28 | 02.09.2011 , 5:50 AM
|
jeaaaaaaaaaa,pocelo je pocelooooo...nabavio sam taman odelce da izgledam intezivno na izboru,rast emi gravitacija od uzbudjenja,moram da smanjim saumu u glavi:)))mojim glasaqcima obecavam mirnu i veselu buducnost bez kredita i nestasice ulja u svim vecim kioscima,hvala
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 29 | 02.09.2011 , 8:17 AM
|
i u uuu u sledece kolo ideee eeeee AMIRRR 9559995955 
!!!
|
|
| |
|
post # 30 | 07.09.2011 , 9:36 AM
|
cisto da vas bacim na nove teme nek ljudi glasaju i kako to jednom samo da se moze glasat evo ja po drugi put sam glasao 
|
|
| |
|
post # 31 | 07.09.2011 , 9:59 AM
|
xaxaxa pa pricam ja nemam kome ovde niko ne radi svoj poso kako treba xaxaxax

|
|
| |
|
post # 32 | 07.09.2011 , 1:46 PM
|
E ovako, ja mogu samo jednom da glasam, a znam da i vi isto, nego vam je dosadno pa ste nasli mene da zezate Drugo, ako neko zeli da vodi ovu temu, neka se javi slobodno i prepusticu mu tu ulogu Trece, sve primedbe na moj rad primam putem pp, dakle izvolte 
|
|
| |
|
post # 33 | 07.09.2011 , 2:02 PM
|
Quote (impi) ovde niko ne radi svoj poso kako treba xaxaxax Ti radis, tako sto zezas druge... Mi devojke smo zaduzene za izbor Mistera a Vi za Miss radite kako mislite da je najbolje! A Vi jos glasate za izbor Mistera, pa gde to ima jos da muskarac glasa kad treba devojke da glasaju?
Quote (Tanja91) E ovako, ja mogu samo jednom da glasam, a znam da i vi isto, nego vam je dosadno pa ste nasli mene da zezate Ne obracaj paznju, vidis da zezaju!
Quote (Tanja91) Drugo, ako neko zeli da vodi ovu temu, neka se javi slobodno i prepusticu mu tu ulogu Ti to najbolje radis, tako da ces ti i dalje da vodis! 
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤

|
|
| |
|
post # 34 | 07.09.2011 , 2:09 PM
|
Mira91, E ako si im rekla Ja imam seku koja me brani a vi nemate 
Poruku je menjao/la Tanja91 - Sreda, 07.09.2011, 2:12 PM
|
|
| |
|
post # 35 | 07.09.2011 , 2:11 PM
|
Evo i ja sam glasao.. Nisam feget samo mi 1 decko mnogo lep 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 36 | 07.09.2011 , 2:16 PM
|
Quote (Mortal) Mene nema.... Ovo biramo Mistera za Septembar a ti nisi stavio slike Zakasnio si Mozes za Oktobar  Added (07 Sep 2011, 2:14 PM) ---------------------------------------------
Quote (Tanja91) E ako si im rekla Ja imam seku koja me brani a vi nemate
Ne mogu da dozvolim da te napadaju a nisi kriva a jos si mi seka Moram seku da branim  Added (07 Sep 2011, 2:16 PM) ---------------------------------------------
Quote (Mortal) Evo i ja sam glasao.. Nisam feget samo mi 1 decko mnogo lep Je l' razumes ti da devojke glasaju a ne muskarci? Ovde je vise muskaraca glasalo nego devojaka 
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤

|
|
| |
|
post # 37 | 07.09.2011 , 2:22 PM
|
Poruku je menjao/la Mortal - Sreda, 07.09.2011, 2:23 PM
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 38 | 07.09.2011 , 2:29 PM
|
Mortal, Zato sto treba da glasaju devojke, mi biramo Zamisli da mi glasamo za Miss? Vise i ne mozes da glasas, samo jednom ali za sledeci put nemoj Oprosticu ti jer si hteo da budes human Vidim ja da od te Spanije nema nista, ti samo obecavas 

|
|
| |
|
post # 39 | 07.09.2011 , 2:29 PM
|
Kako da glasamo kad ne znamo kako izgledaju svi kandidati? Bar ja ne znam. Devojke su svoje slike postavljale pa se tako biralo. Trebala si pored tih kandidata i sliku da stavis. E onda cu glasati. 
|
|
| |
|
post # 40 | 07.09.2011 , 2:34 PM
|

|
|
| |