Da li ste dobrovoljan davalac krvi?
|
|
|
post # 61 | 19.05.2012 , 3:32 AM
|
do sada 4 puta relativno skoro sam poceo, nista strasno i nastavicu i dalje jer je to human gest. Pomazes drugima u nevolji.
|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 63 | 19.05.2012 , 2:30 PM
|
ja se ne plasim i imam zelju, ali uvek mi nesto fali kad treba da dam... Ili sam bolesna, ili je ciklus u pitanju, jedno vreme sam bila malokrvna... :S sve u svemu vec 5 meseci nikako da uspem da dam... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
|
|
post # 67 | 21.05.2012 , 0:02 AM
|
Par puta sam dao krv...od toga jednom zato sto mi je bilo trazeno za jednog lika iz grada...trenutno bas vodim malo drugaciji zivot nego pre...tako da znam da moja krv nije "100% dobra" i ne dajem... Sto se tice vas koji se plasite igle mogu vam reci da uopste ne boli...nije ni polovina bola koju osecate prilikom primanja inekcije ili cak inekcije kod zubara...nemate razloga za strah...jednom probajte i siguran sam da necete imati problem sa strahom...oseti se samo mali ubod i to je to Ne treba se forsirati ono...ali jednom godisnje svako ko je "cist" moze da priusti cak sta vise medicinski je dokazano da je i zdravo...naravno prvo treba odobrenje (kao sto su neki gore naveli...problemi sa pritiskom i tezinom mogu uticati)
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 69 | 28.07.2012 , 5:28 PM
|
nisam 
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 70 | 13.08.2012 , 5:24 PM
|
bih da mogu,anemicna sam

|
|
| |
|
post # 71 | 14.08.2012 , 12:20 PM
|
nisam zato sto sam malokrvan 
U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti! 
|
|
| |