Biste li se ikad upisali za modnog kreatora?
|
|
Par reči o sebi
|
post # 21 | 02.11.2011 , 6:02 PM
|
Neeeeee 
|
|
| |
|
|
|
|
post # 25 | 25.01.2012 , 0:16 AM
|
Bih, bih biiih apsolutno!!!!!!!!!
My eyes more red than the devil is... I'm a muthafucking monster!
|
|
| |
|
post # 26 | 25.01.2012 , 0:54 AM
|
Ako je neko modni kreator, ne znaci da je gay. No, dobro... Ja sam razmisljao o tome, posto imam afiniteta ka umetnosti, a i kao crtkao sam nesto, ali nisam upisao to, jer treba da se probijes do samog vrha, da bi postigao nesto u toj branski. Sve u svemu, zanimanje je sasvim cool. 
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 27 | 25.01.2012 , 1:12 AM
|
Ne, nikada. Kreativnost me je napustila daaaavnoooo Sem cica Glise, ne umem nista ni da nacrtam Brojevi su moja ljubav 
" Niko ne veruje lepim ženama. Suviše su lepe da bi bile verne. Takav je slučaj i sa pametnim muškarcima. "
|
|
| |
|
post # 28 | 25.01.2012 , 1:38 AM
|
Quote (Crazy_Princess) Ne, nikada. Kreativnost me je napustila daaaavnoooo Sem cica Glise, ne umem nista ni da nacrtam Brojevi su moja ljubav
Ne budi toliko samokriticna prema sebi. Siguran sam da je ta kreativnost samo zaspala u tebi i ceka pravi trenutak da se probudi. 
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 29 | 27.10.2012 , 8:11 PM
|
To je moja želja ali krenula sam nekim drugim putem i to sam ostavila sa strane nažalost mada ja sebi u svakodnevnom životu napravim mjesta za tu svoju ''ljubav'' pa prekrojim neke stvari dodajem , detalje i slično ... a ko zna možda se nekad okrenem i tome . :)Mislim da bih bila jako uspješna 
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |
|
post # 30 | 27.10.2012 , 11:27 PM
|
bi ali kao sporedno,da imam neku drugu skolu i zvanje pa pored toga,sto da ne..zanimljivo....
|
|
| |