Zasto su ljudi zli?
|
|
760 poruka na forumu
| |
23
| |
295
|
|
post # 21 | 21.01.2012 , 11:12 PM
|
Dobro - Zlo
To ne moze niko od nas da objasni, slazem se sa vecinom vasih komentara, ali da li ste se zapitali,da od vas to ne naprave??? primer kada si mali nedaju ti da razbijes vazu, oni nestanu na sekund ti je razbijes, dodju nalupaju te tebi ne padne na pamet da bilo sta uradis, ili posle toga postanes jos gori, a neki dodju izderu se i on izvali nije nista strasno, sutra prekosutra kad odraste ubice coveka. To je do ljudske psihe Covek kada se oseca ugrozenim,uplasenim,zapostavljenim on je besan,on bi napakostio svakome. Sto nas dovodi do Zla
a
Dobro - to je jedan najtezi korak kod ljudi, da niko nema para ne bi bilo ni dobrog ni loseg ovi sa parama se ne bi stavljali na visi nivo a ovi bez para ne bi bili na dnu.
Svi smo mi isti i ako ne licimo ! 
Sve mi je jasno sada kada je srce prazno!!!
|
|
| |
|
post # 22 | 21.01.2012 , 11:36 PM
|
Neki se rode zli, a neki to postanu s' godinama. Znate ono losa iskustva, razocaranja, traume itd. Svi mi imamo tu zlockastu stranu, a o5 i onu dobru. Kod nekog prevaga jedna od te dve strane, neko je stalno u borbi izmedju te dve kao npr. Ja! 
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 23 | 22.01.2012 , 11:14 AM
|
zato sto je to dobar osjecaj
|
|
| |
|
post # 24 | 23.01.2012 , 4:51 PM
|
Obicno se ljudi za svoje zle postupke pravdaju svojim detinjstvom.. jer za resavanja takvih slucajeva psihijatri obicno polaze od njihovog detinjstva...

|
|
| |
|