Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Archive - read only
Kako do posla?

144
poruka na forumu
17 73

post # 21 | 05.12.2011 , 11:09 PM

Quote (Almir_)
jes' brate upravu si, barem u Bih inžinjera mašinstva i elektrotehnike nema na birou, al ne mogu svi ići na fakultet 8 godina, valja to finansirat.. tebi je bar lakše kad te telekom stipendira.

brate, ne mora se studirati 8 god, mene BHTelecom stipendira zato sto sam prvu godinu dao u roku, i naravno bez muke nema nauke, ucim po 8 - 12 sati dnevno, glava mi puca ali isplati se vjeruj mi jer plata obicnog zaposlenika kao recepcionara ili operatera je 2000 KM!

2427
poruka na forumu
345 2552

post # 22 | 06.12.2011 , 0:30 AM

Quote (waxoon)
pa neka se studira i 8 god ali ce se isplatiti!

Quote (waxoon)
brate, ne mora se studirati 8 god

ja haj' dobro, al ne mogu svi dobiti stipendiju, i to još od firme koja ima monopol u BiH, što prije i ja i ti da ga završimo yes

2673
poruka na forumu
288 3086

post # 23 | 06.12.2011 , 3:43 AM

Pohvale za temu. . .

Uzasno je tesko za posao, tako da znam kako ti je!

ja sam letos radio u prodawnici zdrawe hrane, prodawao neko woce, za minimalac, i kukao sto radim, a sad kad ne radim opet kukam, i bas mi je zao sto vise ne radim tamo.

Konkurisao sam pre neki dan da radim u "Viva92" oni koji su iz Ks-a znaju za vivu, pozvali su me na razgowor u petak, pa cu videti sta ce biti!

badule, sto se tice ovih sajtowa kao sto su "Lako do posla" od njih nema vajda, kao ni od NSZ-a . . . dok sami ne krenete da se raspitajete i trazite posao . . !

Tako da @badule, i svima koji trazite posao nzm. sta drugo da Vam kazem osim Srećno i želim Vam da sto pre nadjete posao!

2963
poruka na forumu
797 10239

post # 24 | 06.12.2011 , 9:49 AM

Quote (badule)
Ma isao sam da pitam i da budem cistac u komunalnom preduzecu.... Kazu -nema slobodnih mesta... Toliko o tome da me je sramota raditi bilo koji posao... Gradjevinaca trenutno jako malo ima i svi imaju svoje ekipe... Poludecu ,majke mi mile... A kad lav poludi... Dzungla se umiri...

koji si lik...nzm sta da ti kazem...danas moras da se snalazis u zivotu...nema ti druge...I upravu su svi...sad jedino mozes preko veze naci posao u Srbiji...tako sam i ja zaposlen...msm, nzm sta da ti kazem,a voleo bi da mogu da ti pomognem...Jesi li uclanjen u neku stranku??? Vidi, mozes preko stranke mnogo stvari da uradis...Ja dok nisam dobio posao portira, radio sam ko crnac,za sitne pare (gradjevina) i mogu ti reci da nije lako...sad je sve med i mleko...
Kazem ti,ako nisi, uclani se u neku stranku, pa pokusaj preko nje...sad ti je prilika, pre izbora...njima trebaju glasovi, pa ce pomagati ljudima, u pronalazenju poslova itd.... yes

:P

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search: