Da li podržavate nudizam?
|
|
|
|
|
post # 41 | 07.05.2012 , 6:30 PM
|
Ne. Neke norme i kodeksi u ponasanju moraju postojati.Druga je stvar kada se ljubavni par osami i uživa voleći se i kupajući se goli bez pogleda publike.
|
|
| |
|
post # 42 | 08.05.2012 , 2:39 PM
|
Ja to ne radim, ali podrzavam. Svako moze da radi sta hoce. Kada dodje vreme da je moderno da ljudi nose gace na glavu i njih cu podrzati isto, svako odlucuje za sebe 
Noli turbare circulos meos! - Archimedes
|
|
| |
|
|
post # 44 | 08.05.2012 , 6:40 PM
|
podrzavam .Inace smatram da onaj ko se stidi golotinje da se stidi i svog tela 
kalebic
|
|
| |
|
post # 45 | 08.05.2012 , 7:02 PM
|
Quote (igortehno) Joj, joj... ma nije isto kod vas moze da ne visi a moze da visi do pupka, a kod nas il nema sta da visi il visi do koljena tako da nije bas isto
Pa dobro, ali nije lepo videti u mlade zene kada se otegne do pupka, kao da je tegove nosila na njima. Ali kod vas i ne treba da visi, no da tezi ka pupku, to zene vole haahahahha
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 46 | 08.05.2012 , 9:32 PM
|
Ne podržavam
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
196 poruka na forumu
| |
2
| |
40
|
|
post # 48 | 24.06.2012 , 2:20 AM
|
NECU DA TI KAZEM CELAVI haha
|
|
| |
|
|
post # 50 | 24.06.2012 , 7:57 AM
|
vecina se snebiva nudizma, pa ima li ista lijepse leci gol i suncati se...
vi koji niste probali, bar probajte...
|
|
| |
|
post # 51 | 20.08.2012 , 5:33 PM
|
Podrzavam ali ne praktikujem 

|
|
| |
|
post # 52 | 20.08.2012 , 11:17 PM
|
Moram da probam ovo ahahaha

|
|
| |
|
post # 53 | 20.08.2012 , 11:29 PM
|
Svako ima pravo na sopstveno misljenje,pa je i za ocekivati da nam se ista razlikuju i o ovoj temi.Licno sam pristalica nudizma i golisavosti,pa mi zbog toga nije jasno zašto bi spoznaja o vlastitom golom telu bila razlogom nekakvog stida ako se to desava na zato predvidenom mestu (nudisticka plaza) na koju nikad nisam otisao sa namerom da nekom pokazujem svoje golo telo,nego da sam uzivam u sopstvenoj golisavost i suncanju.Posteno receno i sam sam u pocetku imao odredenu dozu nelagode kad sam odlucio da skinem kupace gacice,ali ubrzo sam uvideo da je to tako jednostavno da nemoze biti jednostavnije.A osecaj da si gol u javnosti bez ikakvih skrivanja i pretvaranja je fenomenalan,potpuno sam opusten i zaboravim na sve one skrivene,da ne kazem "obucene"brige koje me u zivotu opterecuju.
Quote (Leksi) Leti to sprovodim u stanu, i osecaj je vrhunski, da ti vlastita koza nije tesna.
U potpunosti te razumem,jer i sam to ponekad radim.Jednostavno receno ja obozavam biti bez odece
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 54 | 21.08.2012 , 1:47 PM
|
Da, sto da ne,, meni je to do jaja

|
|
| |
262 poruka na forumu
| |
49
| |
748
|
|
post # 55 | 21.08.2012 , 3:42 PM
|
DA 
™Crno-Beli!!!™
|
|
| |
|
|
post # 57 | 30.08.2012 , 9:55 AM
|
Probajte ljudi necete pozaliti
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 58 | 30.08.2012 , 10:08 AM
|
Quote (Bosankaaa) Podrzavam al ne praktikujem
Цео живот нечему се надаш,осетиш да живиш оног трена када падаш, Трипујеш да летиш,човек си па немаш крила,када кренеш да падаш онда кажеш Бога има...
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 59 | 24.09.2012 , 3:50 PM
|
podrzavam,naravno da pdorzavam,to je najstarija politicka frakcija jso od pre pocetka sveta i princez krofni,kada je Adam krocio na svijet i stao da gleda okolo sebe onako gol golcat kao od reci stvoren on je bio mnogo gladan,ode do ducana,kupi pasulja,zapal i vatru otkide sebi jedno rebrro,poal ubaci u lonac s pasuljom a o d druge polovine napravi zenu koaj je opet bila gola golacata kao od rebarceta stvorena,i tako su oni jeli i dok su jeli prde Adam iznenada i Eva u sebi pomisli:"e,jes neki nudista,ccc"..i eto,tako ej to bilo.
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 60 | 07.12.2012 , 1:17 PM
|
zasto da ne... Quote (Leksi) I tata bi sine 
:P
|
|
| |