Seksualni horoskop
|
|
760 poruka na forumu
| |
23
| |
295
|
|
| |
|
post # 22 | 15.02.2012 , 8:59 PM
|
Skropion
Umjetnost je seks, a Skorpioni su Picassova djeca. Nema toga sto njima nece pasti na pamet. Sto se polozaja tice anakonda je njihov favorit. On lezi na ledima, a ona na njemu, i to u suprotnom smjeru. Nakon oralnog stimuliranja slijedi seksualno sjedinjenje. Naravno, on joj pri tome stimulira klitoris. Najbolji partneri Ribe i Rakovi.
Ovo za Ribe je totalno tačno. Provjereno 
|
|
| |
|
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 24 | 24.04.2012 , 10:02 PM
|
Skorpion sam jebeni 
|
|
| |
Dete debil... xD
|
post # 25 | 24.04.2012 , 10:18 PM
|
JA ██████ 100% 
|
|
| |
Mallena
|
post # 26 | 27.04.2012 , 6:22 PM
|
Quote (dalmatinka) Blizanci
Znate kakvi su, ne mozete ih uloviti ni za glavu ni za rep. Najvise im odgovara maskiranje, a ni izmjena uloga (spola) im nije strana. Od polozaja idealan jest onaj "izmedu", tj. na boku. Nemojte se zacuditi ako se s ovim znakom tako spetljate da vise ne znate gdje su vam noge. Sto se tice ritma ne pretjerujte u izmjenama. Najbolje je lagano ljuljuskanje. Najbolji seks sa Skorpionom i Ribama.
Mi blizanci smo inace konfuzni, ali ovaj horoskop je premasio i nas... 
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 27 | 27.04.2012 , 7:07 PM
|
Quote (dalmatinka) Vodenjak
Dok ih ne osvojite, cinit ce vam se da imate posla s ledenim kraljicama/kraljevima. No, nakon sto ih uspijete otopiti pripremite se za najteze akrobacije i nemoguce polozaje. Ekstravagantni Vodenjaci obozavaju recimo da muskarac stoji prislonjen na zid i drzi partnericu (kao kapljicu vode) u rukama. Najbolje bi bilo da jos uza sve to sapcete partneru na uho najgore pervezarije. Na kraju igre nemojte se zacuditi ako uspijete ocijediti posteljinu. Najbolji partneri Blizanci i Vage.

|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 28 | 27.04.2012 , 8:30 PM
|
Quote (dalmatinka) Seks kao igra moci, dominacija njima je nepoznanica. Ukoliko zelite iz njih izvuci najvecu kolicinu putenosti, zapocnite igru vrlo lezerno, pomalo nevino i zabavno. Nakon valjanja po jastucima, skakljanja osjetljivih dijelova tijela predlazemo da zauzmete polozaj kao na slici. Pripadnici ovog znaka nisu nikad culi da seks ima neke veze s igrom moci, dominantnim ulogama. Svako malo mijenjajte ritam. Najbolji seks s Djevicom i Bikom.
al meni bi islo sa svima pripadnicama 
Be my love?
|
|
| |
|
post # 29 | 29.04.2012 , 10:59 AM
|
Seks na brzaka njima ne dolazi u obzir buduci da ih takvi napadi cesto bacaju iz ravnoteze. A kako pripadnici ovog znaka obozavaju totalno sjedinjenje, idealan polozaj jest onaj u kojem zena Vaga obavija muskarcu noge oko vrata. Ne zaboravite na kraju nagraditi vasu Vagu (sto je toliko dugo izdrzala u tom polozaju) romanticnim gestama. Najbolji seks s Blizancima i Vodenjakom. Skoro pa pogodak ...:)
Um caruje, snaga dobro dodje...
|
|
| |
|
post # 30 | 27.11.2012 , 6:00 PM
|
Quote (dalmatinka) Rak
Jedan korak naprijed, dva unazad, tipicno za Rakove. No, kada se napokon odluce za partnera ne znaju ga pustiti. Rakovima najvise odgovaraju uklijesteni polozaji (lotosov polozaj). Osjecaj snazne pripadosti, bliskosti, topline je zagarantiran. Trebamo li spominjati kontakt ocima i lagani ritam? Najbolji seks sa Skorpionom i Ribama. Wooow skorpije i ribe znaci 
|
|
| |
|
post # 31 | 29.11.2012 , 6:10 PM
|
Quote (dalmatinka) Vaga
Seks na brzaka njima ne dolazi u obzir buduci da ih takvi napadi cesto bacaju iz ravnoteze. A kako pripadnici ovog znaka obozavaju totalno sjedinjenje, idealan polozaj jest onaj u kojem zena Vaga obavija muskarcu noge oko vrata. Ne zaboravite na kraju nagraditi vasu Vagu (sto je toliko dugo izdrzala u tom polozaju) romanticnim gestama. Najbolji seks s Blizancima i Vodenjakom.
Molim Bliznakinje i Vodene ribe neka se jave na kucnu adresu !!! 
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 32 | 13.12.2012 , 0:33 AM
|
Quote (dalmatinka) Rak
Jedan korak naprijed, dva unazad, tipicno za Rakove. No, kada se napokon odluce za partnera ne znaju ga pustiti. Rakovima najvise odgovaraju uklijesteni polozaji (lotosov polozaj). Osjecaj snazne pripadosti, bliskosti, topline je zagarantiran. Trebamo li spominjati kontakt ocima i lagani ritam? Najbolji seks sa Skorpionom i Ribama. Zaniimljivo 
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
Ako imas cilj,nacices i put...
|
post # 34 | 14.12.2012 , 7:36 AM
|
Quote (dalmatinka) Vaga
Seks na brzaka njima ne dolazi u obzir buduci da ih takvi napadi cesto bacaju iz ravnoteze. A kako pripadnici ovog znaka obozavaju totalno sjedinjenje, idealan polozaj jest onaj u kojem zena Vaga obavija muskarcu noge oko vrata. Ne zaboravite na kraju nagraditi vasu Vagu (sto je toliko dugo izdrzala u tom polozaju) romanticnim gestama. Najbolji seks s Blizancima i Vodenjakom.
e,bas to..noge oko vrata... 
Život je ono što ti se dešava, dok ti praviš planove za život... 
|
|
| |
|
post # 35 | 16.12.2012 , 11:47 PM
|
Quote (aldyn) Ovan Spontani, zavodljivi te vrlo zahtjevni, glavna su obiljezja ovog znaka. Sto se tice kreveta, oni su isprobali gotovo sve i zato, ukoliko zavrsite u krevetu s pripadnikom ovog znaka prepustite im vodstvo. Ukoliko ste nabasali na zenu Ovna, znajte da ona mora biti gore i da ce vecinu posla obaviti sama. Najbolji seks s Lavovima i Strijelcima.
Sta reći nego takav sam
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 36 | 24.12.2012 , 4:08 PM
|
Skropion
Umjetnost je seks, a Skorpioni su Picassova djeca. Nema toga sto njima nece pasti na pamet. Sto se polozaja tice anakonda je njihov favorit. On lezi na ledima, a ona na njemu, i to u suprotnom smjeru. Nakon oralnog stimuliranja slijedi seksualno sjedinjenje. Naravno, on joj pri tome stimulira klitoris. Najbolji partneri Ribe i Rakovi.
Zanimljivo 
|
|
| |