Zašto žene biraju muškarce koji ne obraćaju pažnju na njih ?
|
|
|
post # 21 | 14.04.2012 , 11:50 PM
|
ja ne obracam paznju na devojke ,a nece nijedna da me izabere 
|
|
| |
|
post # 22 | 15.04.2012 , 5:09 AM
|
Quote (vuk-samotnjak) ja ne obracam paznju na devojke ,a nece nijedna da me izabere
E bas sam se ono slatko ismejao...legendo
Secam se bila je jedna slatka devojcica na netu...i tako posle kraceg dopisivanja vidio sam da bas i nije nesto zagrejana za mene...neki e-mailovi su bili poslati i tako je neka rasprava pocela...i u to vreme kao i svaki 17-godisnjak ja sam malo zelio da joj ono "napakostim" pa sam joj poskidao nekim sitnim trikovima passworde od hotmaila...da je bio neki drugi nikada nebi uspelo jer hotmail je kao otvorena knjiga za bilo koga ko se razume i malo o racunarima...onda sam iskulirao par dana i ono kad sam se malo ohladio u nekoj slucajnoj konverzaciji zamoljen sam da joj pomognem da vrati nekako pasworde jer su tamo neki e-mailovi od nekih profesora ili sta ja vec znam i sto je jako bitno za nju...e onda mi bilo krivo jer to nije bilo ono fora...pa sam rekao da sam to uradio i ponovo vratio na staro...neznam zasto posle toga interesovanje joj je poraslo za mene i onako lepih 3 godine smo proveli zajedno od kojih 2 godine i 8 meseci u RL
Ima raznih vrsta zelja...neke zene preferiraju tipove koje mogu da vrte kako one hoce...dok neke vise vole nezne i romanticne a druge grube i onako "opasne"...imamo i onih koji gledaju sigurnost (na duze staze i mislim na finansije) a tu su i one koje zele dokazati da niko nije "neosvojiv" kao sto su pojedine priznale ovde :P I za kraj imamo zene koje jos uvek veruju u bajke i cekaju princa na belom konju...mogu reci da te obicno zavrse samo sa konjem...bez princa naravno jer perfekcija je samo plod ljudske maste Onaj koji moze da procita koja zena sta zeli...ja mu zavidim 
Poruku je menjao/la Hectore - Nedelja, 15.04.2012, 5:24 AM
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
post # 23 | 15.04.2012 , 12:01 PM
|
zato sto su zene.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 24 | 15.04.2012 , 12:29 PM
|
aahhhhaaaa - kako da ne - sve ce da uspe - 
!!!
|
|
| |
|
Ako imas cilj,nacices i put...
|
post # 26 | 16.04.2012 , 4:17 PM
|
pa sad...i nije bas tako u vecini slucajeva...zasto bi se ja recimo blamirala da trcim za njim kad je ocigledno da me taj neki decko ne zeli..ne bih sebe spustala na taj nivo... 
Poruku je menjao/la ikica5 - Ponedeljak, 16.04.2012, 4:17 PM
Život je ono što ti se dešava, dok ti praviš planove za život... 
|
|
| |
|
post # 27 | 16.04.2012 , 10:12 PM
|
ikica5, Pa lako je tebi kad imas tako dobre> Oo 
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 28 | 17.04.2012 , 8:53 AM
|
Ahahah kazem samo da kod `dosta` tj kod mnogo njih je tako, sto ne znaci da je i kod tebe
Koji lik ovaj vagabond xD
|
|
| |
|
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 30 | 17.04.2012 , 3:44 PM
|
Jel? a kako si ih to ``prifatao`` a? hahah podaj nam recepta tog postenog :DDD
|
|
| |
|
post # 31 | 01.02.2013 , 4:39 PM
|
Pa sad nikad ne biram takve nekako oni i ja istodobno obracamo paznju Salu na stranu uvek je bilo ako me zanima pokusacu ali ne odustajem dok ne pokusam
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
Mallena
|
post # 32 | 01.02.2013 , 5:11 PM
|
Valjda probude nekakav inat u tebi... nekakvu zelju za dokazivanjem u smislu "Eh, uhvaticću te ja!!"
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |