Sta je po vama vece zlo alkohol ili cigarete ?
|
|
|
post # 41 | 13.08.2012 , 5:43 PM
|
Ako vec mora da se bira ,onda mislim da je alkohol vece zlo,cigarete pusis ali bar ne maltretiras ljude oko sebe...
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 42 | 13.08.2012 , 10:02 PM
|
alkohol je veće zlo nego cigare... niko ko je pušio nije došao da mlati oko sebe i ubija, kao što su radili ljudi u pijanom stanju... zato ko ne zna da se kontroliše ne treba ni da pije, ne utiče alkohol isto na svakoga... cigare uopšte ne volim, ne vidim njihovu svrhu nikako, kod alkohola makar kad popiješ čašu dve se opustiš... al kao što ste rekli cigare uništavaju osobu koja puši, a alkohol sve u okolini...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 43 | 13.08.2012 , 10:08 PM
|
Quote (MarijanaBK1) alkohol je veće zlo nego cigare... niko ko je pušio nije došao da mlati oko sebe i ubija, kao što su radili ljudi u pijanom stanju... zato ko ne zna da se kontroliše ne treba ni da pije, ne utiče alkohol isto na svakoga... cigare uopšte ne volim, ne vidim njihovu svrhu nikako, kod alkohola makar kad popiješ čašu dve se opustiš... al kao što ste rekli cigare uništavaju osobu koja puši, a alkohol sve u okolini... Upravo to! Svaka ti je na mestu 
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
377 poruka na forumu
| |
54
| |
303
|
|
post # 44 | 13.08.2012 , 11:21 PM
|
Cigare nisam nikad ni probao A alkohol samo kad se slavi
Po meni su cigare zlo 

|
|
| |
|
|
post # 46 | 13.09.2012 , 6:59 PM
|
Cigarete.
|
|
| |
|
post # 47 | 18.03.2013 , 8:34 AM
|
Alkohol ! Razlog..On ne samo da steti zdravlju on izaziva velike probleme Dolazi do sukoba,do tuce,do samoubistva itd
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 49 | 18.03.2013 , 10:55 AM
|
Cigare da se smirim , pivo da zaboravim na sve probleme. Znaci za mene cigare.
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 50 | 18.03.2013 , 1:38 PM
|
oboje al od neceg se mora umrjeti 
Be my love?
|
|
| |
Mallena
|
post # 51 | 22.03.2013 , 10:57 PM
|
alkohol jer djeluje destruktivno na psihu!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 52 | 22.03.2013 , 11:13 PM
|
Da moram da biram? Ubio bih se iz istog trenutka. Svejedno bi me jedno od dva kad-tad dokosurilo. Ovako se bar ne bih mucio. Nista gore kada konopac polako puca, to traje i traje. . .
Sta ustvari mora da se dogodi da bi me neko prisilio na to. . .?
. . .
|
|
| |
114 poruka na forumu
| |
11
| |
166
|
|
post # 53 | 23.03.2013 , 8:14 PM
|
Cigarete 
Messi♥
|
|
| |
375 poruka na forumu
| |
43
| |
188
|
|
post # 54 | 30.03.2013 , 10:35 AM
|
U pravu ste da je alkohol opasniji ali svakako nije stetniji od cigareta ... cigaretama trujes sve oko sebe i gore je nepusacu da udise taj dim nego samom pusacu , dok alkohol ne utice lose na svakoga zavisi od osobe,ali ako se uzima u prevelikoj kolicini i sakodnevno onda steti jetri ali ukoliko se recimo domaca rakija uzme svako jutro na prazan stomak zna biti i zdravo ... sve u svemu droga su i jedno i drugo 
Dve stvari u zivotu me uvek ostave bez reci INTELIGENCIJA kod zivotinja i GLUPOST kod ljudi.
|
|
| |
|