|
Seko moja, Srecan Ti rodjendan :)
| |
|
|
post # 21 | 28.01.2012 , 4:58 AM
|
ljubaviiiiiiiiiiiii sretan rodjendan sve najbolje od srca 
|
|
| |
|
|
post # 22 | 28.01.2012 , 5:24 AM
|
Ja tacno znam sta trebam da poklonim qmo... :*
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
403 poruka na forumu
| |
72
| |
625
|
|
|
post # 23 | 28.01.2012 , 8:41 AM
|
tanjice srecan rodjendan, sve najbolje :****

|
|
| |
|
|
post # 24 | 28.01.2012 , 9:13 AM
|
Srecan rodjendan i sve najlepseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ti zelim 
|
|
| |
|
|
post # 25 | 28.01.2012 , 9:18 AM
|
" Niko ne veruje lepim ženama. Suviše su lepe da bi bile verne. Takav je slučaj i sa pametnim muškarcima. "
|
|
| |
|
|
post # 26 | 28.01.2012 , 10:02 AM
|
Tanjice duso
Puno,puno zdravlja, ljubavi, zajebancije,uzajamne tolerancije, dobre finansije, sex bez reklamacije i sto manje sekiracije Sretan ti rodjendan 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
|
post # 28 | 28.01.2012 , 11:41 AM
|
E pa sada... Da i ja tebi jednom ugodim... Dakle, eto, poklanjam ti... 15 cm... Moje visine... Eto, najviša si trenutno.. Nakon toga ( ti si ova u sredini ), poklanjam ti: ~ljubav ~sreću ~visinu ( i to je... ) ~čokoladu, tj. pralinu... <_< E sada onaj glupi deo... Svi mi smo... I to je na žalost, istina... Medjutim, kao što ti to znaš, svaki kraj ima neki novi početak... Sada, želim da mi ozdraviš od tog učenja, osuši mi se ti ki šljiva! Želim ti da završiš faks, da nadješ poso ( ako je to nekako moguće )... E sada, ona tvoja želja u vezi mene i Mire... Želim da ti se ostvari ta želja.. Ali, sve ima svoje ali... ( i nema Un Momento... ) Moj poklon te tek čeka.. Mislim, čekaš ti njega... xD Tako da draga sestro, Tanja, želim ti da budeš to što jesi, a to što jesi je super, želim ti da nadješ svog konja na princu... Ajvar, pardon, avaj... Znaš da te čekam na skajpu... Khm, khm.. Mislim, doDŽi ako smeš, jer ne znam kako ćeš reagovati... Tako da, da, srećan ti rodjendan i živa bila još oko stotinak godina... 
Fajlovi:
8877258.jpg
(22.9 Kb)
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 29 | 28.01.2012 , 1:19 PM
|
Srecan rodjendan sve najbolje
|
|
| |
|
|
post # 30 | 28.01.2012 , 3:38 PM
|
Quote (Tanja91) Mira91, ti zamalo da se pobijes sa impijem oko teme i na kraju si ga pobedila E ako si xD Elem, lep tekst a jos lepsi pokloni... E, bas mi je drago sto sam pobedila i to bas impi - ja
Quote (Tanja91) Imperator_No1, sta da ti kazem, priznaj poraz Da, priznaj poraz 
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤

|
|
| |
|
|
post # 31 | 28.01.2012 , 4:21 PM
|
Tanja srecan ti rodjendan. Ne zelim ti da budes tuzna. Ne zelim ti bude naruseno zdravlje (sem u seksualne svrhe, ali to je slatko narusavanje (ostajanje bez daha)). Ne zelim tragicne momente. Ne zelim ti nesrecu. Ostalo sve ti zelim. Da budes srecna, da vristis, smejes se do suza, da volis i budes voljena itd...
Fajlovi:
2939749.jpg
(112.9 Kb)
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 32 | 28.01.2012 , 4:26 PM
|
Draga moja, srećan ti rođendan. Želim ti da ti se sve želje u životu ispune. Da budeš pre svega zdrava, srećna i voljena. Ljubim te, sve najbolje! 
|
|
| |
|
|
post # 33 | 28.01.2012 , 9:44 PM
|
Da dodaš još koji red... By: Mira i Mira...
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 34 | 28.01.2012 , 9:51 PM
|
Srecan rodjendan...
|
|
| |
|
|
post # 35 | 28.01.2012 , 10:02 PM
|
Srecan rodjendan sve naj naj....
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
|
post # 36 | 28.01.2012 , 10:05 PM
|
Srecan ti 18i rodjus 
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
65
| |
697
|
|
|
post # 37 | 28.01.2012 , 10:28 PM
|
zdravlja i srece 
|
|
| |
|
|
post # 38 | 28.01.2012 , 10:40 PM
|
Ja rekla da ce slavljenica odrzati "kratak" govor pa da pocnem. Khm, khm... Dragi forumasi i forumasice zelim da vam se zahvalim jos jednom na prelepim cestitkama! Da mi je neko rekao da cu ovoliko zavoleti EC (a kad kazem EC mislim prvenstveno na osobe koje su njegovi clanovi tj. na vas) ne bih mu poverovala naravno i zato ce datum 13. 12. 2010. biti urezan zauvek u mom srcu jer je to dan kad sam vas pronasla! Dalje, ono sto jos hocu da vam kazem je da postoji razlog zasto smo bas mi izabrani da budemo ovde, da se druzimo, razmenjujemo misljenja itd. a taj razlog se zove sudbina. Sta reci na kraju a ne zaplakati... Ne zelim da zvucim kao Milosevic i reci volim i ja vas... Samo cu jos dodati da vas obozavam i da se nikad ali nikad ne rastanemo jer je ovaj forum tj. sajt jedinstven! Hvala vam jos jednom od srca!
Mira91 - seko moja 17 dana mladja, sta da ti kazem jos posle svega... Ostani takva kakva jesi zauvek, ne slusaj druge sta pricaju, gledaj samo sebe i guraj napred, nema nazad, to ne postoji... I ne dozvoli da te Indira prozdrne... A za onaj video, jao, jao, opet starija sestra nije shvatila na vreme sta mute dve mladje sestre... xD I samo cu jos ovo dodati - blago onom ko ovu devojku ozeni!
Imperator_No1 - osvajacu, srce lomcu, imperatoru nas Ti znas da se ja ne dam lako, ne znam kako ces me osvojiti
Mortal - zete, zete, Mira i ja ti dale svoju sestru, nase mezimce, to je jedino sto nam "malo" ostalo... nemamo vise nikog za sada, roditelje nismo ni poznavale xD Nije nam se zalila na tebe uopste od kako ste u braku, znaci sve je u redu... samo... kad ce ta beba vise?
Radaa - slatka mala Rada, imam osecaj da si i ti sve mala kao i ja, ne znam koliko si visoka, mozda si i preko 180 cm al` ja te onako dozivljavam...
MarijanaBK1 - sestro po slatkisima, reci cu ti jos jednom da ja ne znam koja je od nas dve gora sto se hrane tice... Veliki smo gurmani, sta cemo. Inace do pre nekoliko dana smo obe patile od insomnije... A i zna Marijana da se moze umreti zbog mene kad dobijem inspiraciju da lupam svasta pogotovo ako je to period od 1 do 3 posle ponoci. A sa Sasom cemo vec nekako stupiti u kontakt, ima da peva na uvce svojim fanovima sa EC-a. Samo jedno mi nije jasno - kako ti je bre DxD postala baba xD a pritom je i mladja...
cyber1995 - Kume ti rece da dolazis kolima kod mene, tako da znas da te cekam...
Bobby88, don_petar, lemedragon - hvala vam jos jednom, vas cu morati malo bolje da upoznam jer vas jos uvek ne poznajem...
Almir_ - Jeste da za sada samo znam za tebe i Mariju da ste buduci pravnici pa mi i bilo zao sto nema i ekonomista ovde a onda sam videla da je Mermaid to zavrsila i onda mogu reci da smo za sada izjednaceni Ti znas sta ti ja zelim i zelim ti da to zavrsis sve u roku... ja mozda i necu al` se ne predajem za sada...
lukacar95bre - kad vidim tvoj avatar i potpis prosto se vidi da si veliki patriota sto je za svaku pohvalu...
MolderFBI - Nenade, moj EC buduci muzu, Jelena Karleuso moja pa tebe i mene ce lincovati ovde zbog nje xD Znas onu strofu: Zrno po zrno kazu pogaca, kamen po kamen kazu palaca, dodir po dodir eto lomaca a tebe voli tvoja ludaca
Davor - ti si prema meni uvek bio dzentlmen, nekako te tako gledam od kako sam ovde...
aldyn- aaaaa ovo malo slatko momce kako ga ja zovem Izvini, volim da spopadam maloletnike, sta cu, takva sam po prirodi xD Salim se ja... Ali da znas da cu te juriti u onoj temi za udaju i zenidbu xD
Nechy92 - kumo moja, ja ti obecala kad budem sledeci put dosla u KS da te zovem. A tako ce i biti...
dragan_93, Nikolakuzzz, roki-89 hvala jos jednom od srca...
Bosankaaa - ja znam da si ti vatreni navijac Barse al` mogu da te zamolim nesto, je l` hoces da mi ispunis jednu zelju a to je da napises da ce Real biti prvak Spanije ove godine xD
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
|
post # 39 | 28.01.2012 , 10:42 PM
|
A meni nista :PPPP
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
|
post # 40 | 28.01.2012 , 10:46 PM
|
OgnjenR23, sad cu naravno, sad krecem sa drugom stranicom... 
|
|
| |
|