Britney Spears
|
|
|
|
post # 22 | 13.02.2012 , 0:23 AM
|
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 23 | 13.02.2012 , 0:29 AM
|
|
|
| |
|
post # 24 | 13.02.2012 , 0:31 AM
|
|
|
| |
|
post # 25 | 14.02.2012 , 8:54 PM
|
It's Britney Bitch! I see you... And I just wanna dance with you!
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 26 | 14.02.2012 , 9:43 PM
|
Everybody's talkin' all this stuff about me Why don't they just let me live? (tell me why) I don't need permission Make my own decisions (oh) That's my prerogative That's my prerogative... 
|
|
| |
|
post # 27 | 14.02.2012 , 9:45 PM
|
|
|
| |
|
post # 28 | 14.02.2012 , 9:45 PM
|
Quote (Tanja91) Everybody's talkin' all this stuff about me Why don't they just let me live? (tell me why) I don't need permission Make my own decisions (oh) That's my prerogative That's my prerogative...
Tanjice, duso moja! Potrefila si me u tanku zicu! To je moja autobiografska!!! 
|
|
| |
|
post # 29 | 14.02.2012 , 9:53 PM
|
Bobby88, a je l`, posto je na neki nacin i moja autobiografska ja takvima samo kazem - You want a piece of me 
|
|
| |
|
post # 30 | 04.03.2012 , 11:18 PM
|
|
|
| |
|
post # 31 | 09.09.2012 , 11:58 PM
|

|
|
| |