Fore za prilazenje zenskom polu
|
|
|
|
219 poruka na forumu
| |
57
| |
643
|
|
post # 23 | 21.04.2012 , 4:50 PM
|
kazes joj... koliko je sati ako ti kaze koliko je sati reci joj hvala najljepsa i udalji se u nepoznatom pravcu AHAHAHHAH 
Njega moze samo jedna zena u zivot da vrati :)
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 24 | 25.05.2012 , 12:17 PM
|
Prilazim jedinstveno, uvek neocekivano, prica sa drugaricom npr. Ja dodjem sapnem drugarici nesto na uvo, a zatim se okrenem i kazem drugarica mi je dala dozvolu da zaplesemo, grehota je ne iskoristiti takav poklon :).
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
post # 25 | 29.06.2012 , 10:07 PM
|
jednom je drug prisao nekim devojkama tako sto je zapoceo pricu kako je u proteklih 4 dana popio cisternu piva i zaseo pored njih i cepa li cepa...i na kraju je savatao jednu hahaha
Obrali smo bostan jer rodila nam njiva, do guše u govnima al se ipak pliva, bez plate i penzija isto ko i s njima,živimo od muzike samo da se svira, fudbal je na ulici kamen je stativa i pivo iz dragstora da bude nam gotiva, u društvu mnogo lakše je kad probleme imaš.....! 
|
|
| |
119 poruka na forumu
| |
2
| |
44
|
|
post # 26 | 29.06.2012 , 10:39 PM
|
Svaki prvi korak je težak.Obično sam prilazio sa velikim oprezom i stara dobra fora je bila :"Izvini jel se mi poznajemo" i bla bla bla i eto konverzacije 
|
|
| |
|
post # 27 | 29.06.2012 , 10:42 PM
|
pogledas lepo film lajanje na zvezde i imas fora kolko oces :P 
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
44 poruka na forumu
| |
9
| |
102
|
|
post # 28 | 30.06.2012 , 0:20 AM
|
nista nije tesko je*o fore samo napre 
|
|
| |
|
|
post # 30 | 26.09.2012 , 0:12 AM
|
Zbog tebe sam toliko nervozan da sam zaboravio svoje uobičajene fore za muvanje. Meni se jedino ovo dopada 
|
|
| |
|
post # 31 | 09.11.2012 , 0:39 AM
|
jojjoj, a ti si neki ženomrzac?
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |
|
Mallena
|
post # 33 | 27.02.2013 , 1:36 PM
|
Quote (Freyrgerd) mala primetio sam da si me primetila 
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 34 | 05.03.2013 , 8:41 PM
|
haa jes nea te pojma... nea tu fore,budi musko ono sto jesi -budi alfa male treba da osjeti da si samopouzdan imas 3 faze...u te 3 faze treba da dodjes do "djela" (poljubac il sta vec hoces a svi znamo sa hocemo) 1 prilazak-klub il bilo gdje nista cao sta ima,vec vidis sta ima...pitaj je jel ima mapu? ako kaze ne,zasto? -izgubio sam se u tvojim ocima uglavnom smisli nesto svoje...na ulici stvari tipa "sto je ljep dan danas" il nesto sto bi privuklo paznju da te pogleda i da se nasmije (nasmijati je-najbitnije) ...ako vam ikad pridje cova,visi,kratko osisan,sa plavim ocima i kaze vam "sto je ljep dan" kazite mu "rasta plodi me" salim se
2 faza,moras da pokazes nesto da bi privuklo njenu paznju,da ne bi bilo da samo ti postavljas pitanja a ona odgovara,neka ona pita i nek je zanima a nekad je ostavite zeljnu odgovora morate oboje sudjelovati u razgovoru...pri razgovoru kako odmice,dodirujete je nista previse i ne obracajte paznju na te dodire kao da su prirodni sami od sebe,kao da treba da se dese..
3. faza...ispucaj sta vec hoces,ne govori nego uradi bar plesku dobio (ma da ne znam lika koji je dobio plesku za poljubac)
za nesto odavde vam trebaju dzinovska muda i jako puno samopouzdanja morate imati vjestine komunikacije,da znate "procitati" sta njeno tjelo govori pokreti i oci kazu dosta toga sto vecina ne moze primjetiti (ps. probajte mene slagati )
nea fore...jel da djevojke? 
Be my love?
|
|
| |
|
post # 35 | 06.03.2013 , 2:12 PM
|
gledam te nesto celo vece i mislim da bi se boja te tvoje mini suknjice odlicno slagala sa bojom patosnica u mom novom X6 
|
|
| |
Smiley
|
post # 36 | 06.03.2013 , 5:37 PM
|
Uvijek se prepustam spontanosti,zavisi od situacije,mjesta,mog raspolozenja I naravno prije nego pridjem dobro pogledam kome prilazim,nekad upadnem sa nekom salom,nekad sa nekom opaskom,nekad cisto uletim uz neku pjesmicu,neki put sa nekim citatom,neki put sa nekom konstatacijom,zavisi rekoh kome prilazim,jer obicno prvo pogledam kome prilazim i predpostavim u kojem je nekom fazonu i sta ce joj biti interesantno na prvu loptu 
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |