Da li Ste srecni sto dolazi Prolece -.-
|
|
|
post # 21 | 22.03.2012 , 8:36 PM
|
goranak, Bas si romantik 
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
|
|
| |
|
|
post # 23 | 30.03.2012 , 6:55 PM
|
da veselim se napokon prode ova zima 
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 24 | 14.05.2012 , 3:45 PM
|
jeaa,taman prolece,napokon mogu da blejim u parku i citam politikin zabavnik uz termos dobre kafe i cekam pticu d ame pokaki d abudem srecan,doduse i zimi sam vazda visio u parku,kuvanje vina i slicne umjetnicke djelatnosti sa ekipom,ali prolece je prolece...
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Mallena
|
post # 25 | 15.05.2012 , 9:19 PM
|
intimenfrizuren, a zvati nas na teferič?!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 26 | 15.05.2012 , 9:25 PM
|
MallenaBobbie, naravno,to s epodrazumeva...ocekujte neocekivani pzoiv sa fiksnog fontela na prvo prolecno okupljanje uz covjec ene ljuti se i bezbrizni piknik:)
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Mallena
|
post # 27 | 15.05.2012 , 9:34 PM
|
intimenfrizuren, ja necu nikud bez ovaca! Pa ti sad vidi!!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 28 | 15.05.2012 , 11:11 PM
|
MallenaBobbie, hmm,pa dobro ali jedva sam ih naucio d apreskacu krevet,sad jso moram da ih ucim da idu u park na teferic bezbrizni piknik,pa mislim...
|
|
| |
Mallena
|
post # 29 | 16.05.2012 , 0:03 AM
|
O's ovce, snosi psljedice?!
|
|
| |
|
post # 30 | 16.05.2012 , 0:15 AM
|
srecan sam zbog proleca,ali jedna ovca ne cini prolece:)..necu pljeskavice,kakve pljeskavice...idemo na prolecno sunce,sreca sreca radost
|
|
| |
|
post # 31 | 16.05.2012 , 7:00 PM
|
Da

|
|
| |
|
post # 32 | 16.05.2012 , 7:08 PM
|
Prolece volim,ali u nekoj prirodi,gde ima sta da se vidi,ovako u Beogradu na ovoj betoncini,i ne bas.
|
|
| |
373 poruka na forumu
| |
11
| |
216
|
|
post # 33 | 06.06.2012 , 7:29 PM
|
DA 
Jesen stiže, dunjo moja, ja i dalje štrebam..
|
|
| |