Glasanje za Mistera EC-a za mesec maj
|
|
|
|
48 poruka na forumu
| |
97
| |
325
|
|
post # 41 | 14.05.2012 , 0:42 AM
|
tanja ja bi ipak sacekao sledeci mesec kad budem ja birao koga cu da vodim na put :P
|
|
| |
|
post # 42 | 14.05.2012 , 0:56 AM
|
Quote (Sinisa-Sabac) Osecam se kao Boris Tadic u Srbiji xa xa xa  Cuj pozitivnu tremu i neprospavane noci...? Alo bre propio sam se od muke i poceo da se drogiram :DDDDDD Quote (Sinisa-Sabac) Na put oko sveta cu povesti tebe Tanja :-) (jel se slazes) Naravno da se slazem, pa mene nego koju ces drugu, inace da me nisi to pitao ne bi bilo nista od nagrade. Pakuj polako kofere, polazimo od Pariza. Quote (real990) tanja ja bi ipak sacekao sledeci mesec kad budem ja birao koga cu da vodim na put :P Cek prvo postavi svoju sliku, onu... znas koju... Pa tek onda biraj koju ces. 
|
|
| |
48 poruka na forumu
| |
97
| |
325
|
|
post # 43 | 14.05.2012 , 1:02 AM
|
tanja tanja,ja mislim da smo se dogovorili da ces staviti ovu moju sliku u izbor za mistera :P 
|
|
| |
|
post # 44 | 14.05.2012 , 1:46 AM
|
Nikola, Nikola... Nista od dogovora, treba prvo da me podmitis necim pa tek onda. Ti mislis da se tek tako mozes ovde prijaviti. A zamisli sta treba sve da mi ucinis kako bi pobedio. A i rece mi malopre ako osvojis glavnu nagradu da sam ja u uzem izboru, kakav uzi izbor, znaci postoje i druge, ne prihvatam to uopste! 
|
|
| |
48 poruka na forumu
| |
97
| |
325
|
|
post # 45 | 14.05.2012 , 5:23 PM
|
glasaj ti,to sto se glasanje nije zavrsilo to nema veze 
|
|
| |
|
post # 46 | 16.05.2012 , 0:08 AM
|
real990, sta je pisac hteo da kaze?
Ja izgleda da sam prevarena. Nista od putovanja, Sinisa pobegao bez mene, nema ga da se javi vec 2 dana, a i avionske karte su mi nestale, maznuo ih je on 100%, sigurna sam. Mora da je sad u Spaniji. Ccc, hrani psa da te ujede.
Ako hoce jos neko da ostavi komentar na ovu temu i cestita Sinisi, pa da je zatvaramo, mora druga anketa da se pravi. 
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 47 | 16.05.2012 , 0:28 AM
|
cestitke,svaka cast...i niej ok d azeznes Tanju,pa stvarno...:)
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
393 poruka na forumu
| |
36
| |
392
|
|
post # 48 | 16.05.2012 , 1:22 AM
|
Live to ride,ride to live...
|
|
| |
|
post # 49 | 16.05.2012 , 3:31 AM
|
mene ponovo nema na listi za glasanje.... pffffff <_<Added (16 Maj 2012, 3:31 AM) --------------------------------------------- Moram se prijaviti za mesec jun... 
:P
|
|
| |
|
393 poruka na forumu
| |
36
| |
392
|
|
post # 51 | 16.05.2012 , 12:15 PM
|
Ma nece :-) voli bre Tanja mene Tanja jel tako????????? 
Live to ride,ride to live...
|
|
| |
|
post # 52 | 16.05.2012 , 4:47 PM
|
Quote (intimenfrizuren) i niej ok d azeznes Tanju,pa stvarno...:) Pa to i ja kazem, jesi video sta je uradio intimna frizuro, ma sram da mu udje dabogda. Quote (Sinisa-Sabac) Pozdrav iz Tunisa... Quote (Deki87) mene ponovo nema na listi za glasanje.... pffffff Moram se prijaviti za mesec jun... Nema te jer to jos nisam napravila, sutra cu uraditi anketu, a i vec si se prijavio za jun, sto si se izgubio... Quote (G@m€R) Sve čestitke Siniši na tituli "Mister " al' ako je glasanje za mesec maj onda mislim da treba sačekati bar do 25.,28.-og u mesecu i onda proglasiti pobednika. P.S.Kako je u Tunisu? ne vraćaj se jer će Tanja91 za glavu da te skrati. Nema to nikakve veze, bolje da bude na pocetku meseca. I necu ja nikog da skracujem, ja sam fina, ustvari toliko sam fina da bi me svaka majka pozelela za snajku. Quote (Sinisa-Sabac) Ma nece :-) voli bre Tanja mene Tanja jel tako????????? To sad kao pokusavas da se izvuces. Odkako si postao Mister ti si se uobrazio i ne poznajes ljude ovde, znam ja. I pazi tamo te Tunizanke su mnogo opasne.
Eh dobro... meni bas bila zabavna ova anketa a znam da je i vama, nadam se da ce biti i sledeca isto, sad mora pod kljuc i u kantarinu. 
|
|
| |