Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Archive - read only
Pomoć!!!

Soldier of Jah Army
1208
poruka na forumu
551 3237

post # 21 | 30.06.2012 , 9:17 PM

nemoj zakljucavati fino nam ovako pricati...a ionako podforum se zove pricaonica jel tako!?
niko nikoga ne vredja,ne siri mrznju ili sta drugo,cista prica....prema tome ne vidim razlog sto bi se zakljucala

Be my love?

317
poruka na forumu
25 328

post # 22 | 01.07.2012 , 0:07 AM

Quote (Marko)
dosao si na forum da je popunis ? To se tako ne radi. Tema je i molim da se zakljuca.

HAahhaha xD oce covek da se pozali -.-

madness.....

2
poruka na forumu
1 -35

post # 23 | 04.07.2012 , 12:38 PM

Dzeri iskompleksirani imbecil ,ruzan je ko lopov pa istresa frustracije na clanovima sajta.Hakuje u tudje profile i cita privatne poruke.meni je to uradio

62
poruka na forumu
1 20

post # 24 | 24.07.2012 , 5:50 PM

Ne mogu da čitam sve komentare, pa ne znam da li je neko napisao nešto slično, ali evo napisaću. Ja mislim da treba da razgraničiš sa samim sobom da li ti nešto nedostaje. Treba da razmisliš o onima koji nemaju ni pola od onoga što ti imaš. Tako ćeš više zavoleti i ceniti ono što imaš, i verujem da ćeš se osećati ispunjenije.
Naravno, pretpostavljam da je sport kojim se baviš isključivo tvoj izbor, i da ti to voliš, i da niko nije uticao ili te primorao da se time baviš. Takođe, pretpostavljam da voliš i društvo i devojku. Ako nije tako, razmisli i o tome.

oskcd

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search: